Ubisoft va deschide un nou studio la Winnipeg”,

Ubisoft a anunțat astăzi că intenționează să deschidă un nou studio de dezvoltare canadian în Winnipeg. Noua locație din Winnipeg va dezvolta instrumente și tehnologie în sprijinul dezvoltării în francize precum Assassin's Creed și Far Cry, spune Ubisoft.

„Crearea acestor lumi digitale masive este din ce în ce mai complexă”, spune Yannis Mallat, CEO al Ubisoft Canadian Studios. „Este esențial ca echipele noastre de dezvoltare să aibă acces la cele mai bune tehnologii și instrumente pentru a continua să dezvolte cele mai inovatoare jocuri pe piața noastră rapidă și extrem de competitivă."

Ubisoft spune că se așteaptă ca noul studio să creeze 100 de noi locuri de muncă în următorii cinci ani. „Cu industria tehno-creativă locală înfloritoare și programele inovatoare universitare și universitare care combină artele creative, IT și informatica, Winnipeg este cu adevărat o bijuterie ascunsă pentru talentul în industria jocurilor video”, a spus Darryl Long, director general. de la Ubisoft Winnipeg.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Compania operează deja peste 30 de studiouri în întreaga lume, cu peste 13.000 de angajați. Aceasta include peste 4.500 de angajați la locațiile actuale ale Ubisoft în Canada din Montreal, Saguenay, Toronto și Quebec City.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here