Ubisoft va investiga acuzațiile de abatere sexuală

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Ubisoft a declarat că va instiga acuzații de comportament sexual necorespunzător împotriva angajaților.
  • Compania va lucra cu „consultanți externi” pe această temă.
  • Mișcarea vine după ce mai mulți angajați au fost acuzați de-a lungul săptămânii pe rețelele de socializare, care a lovit toate colțurile industriei jocurilor de noroc.

Ubisoft a răspuns joi la multiplele acuzații făcute în ultimele zile cu privire la conduita sexuală nu a vizat angajații săi.

Într-o declarație postată pe site-ul său web, un purtător de cuvânt al companiei a spus că compania „lansează investigații” asupra acuzațiilor și „auditează politicile, procesele și sistemele noastre existente pentru a înțelege unde s-au defectat acestea”."

„Vrem să înceapă prin a nu cerem scuze tuturor celor afectați de acest lucru – nu pare foarte rău. Suntem dedicati creării unui mediu incluziv și sigur pentru echipele, jucătorii și comunitățile noastre. Este clar că nu am reușit în trecut. Trebuie să nu descurcăm mai bine”, se spunea.

Postarea mai spune că compania va angaja „consultații externe specializate” pentru a ajuta la investigații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Au existat multiple acuzații de agresiune sexuală și hărțuire împotriva angajaților Ubisoft în această săptămână. Două exemple includ Andrien "EscoBlades" Gbinigie, care a fost manager de marketing de marcă la companie și fondatorul Black Game Pros Mixer, și Stone Chin, care a lucrat în relații publice.

Mai multe femei au susținut că Gbinigie fie le-a agresat, fie le-a violat, fie a încercat să le „îngrijească” cu relații nepotrivite. El a respins una dintre afirmațiile într-o postare Medium, care de atunci a fost eliminată pentru încălcarea regulilor platformei. Chin, pe de altă parte, a fost adus în discuție cu privire la incidentele raportate de-a lungul anilor. Chin nu a răspuns la acuzații.

Ashraf Ismail, directorul de creație al Assassin's Creed Valhalla, a renunțat ieri din proiect, după ce au apărut acuzații că și-ar înșela soția.

Dincolo de e specific, mulți foști angajați Ubisoft au spus că este un loc de muncă toxic. Muzicianul Alanna Matty, a cărei muzică a fost folosită în Watch Dogs 2, a postat într-un thread de Twitter despre modul în care HR nu a reușit să susțină împotriva unui val de abuzuri. Vicepreședintele editorial Maxime Beland a fost, de asemenea, acuzat că a sufocat o angajată la un eveniment de jocuri. În declarația sa, Ubisoft nu a intrat în detalii despre cazurile care sunt investigate.

La începutul acestei săptămâni, un purtător de cuvânt al Ubisoft a declarat într-o declarație că compania este „profund îngrijorată de aceste acuză. Luăm foarte în serios orice acuzație de abuz sau hărțuire și analizăm cu atenție acuzații pentru a determina următoarele pași."

Acest răspuns a răspuns la acuzațiile împotriva scriitorului de jocuri Chris Avellone și a mai multor streameri proeminenți de pe Twitch.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here