Ubisoft Forward E3 2021: stream live, data și ora de a începe și predicții

Sursa: Ubisoft Entertainment SA

E3 2021 marchează revenirea târgului anual de jocuri video, Ubisoft alăturându-se listei de editori prezentați și găzduind evenimentul său virtual în luna iunie. În lumina evenimente mondiale actuale, compania să-și continue seria de conferințe online Ubi Forward, programate pentru a oferi unele dintre cele mai mari soft ale anului. Deși detaliile rămân ascunse, așteptăm deja vești despre multe jocuri viitoare.

Ubisoft Forward din iunie marchează prima noastră conferință oficială a editorului din septembrie 2020, care a oferit mai multe jocuri viitoare, noi dezvăluiri și actualizări ale titlurilor existente. Următoarea emisiune prezenta o tachină despre ceea ce urmează pentru 2021, oferind probabilități actualizări despre proiectele anunțate anterior, cu surpriză la nivel de curs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ubisoft a tachinat câteva includeziuni importante cu Ubisoft Forward și avem date în calendar, care începe pe 12 iunie. Ne așteptăm să apară titluri anticipate precum Far Cry 6, Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine și Riders Republic, cu mai multe în programul unui spectacol virtual plin. Iată ce trebuie să știți despre Ubisoft Forward la E3 2021, plus ceea ce ne așteptăm să vedem anunțat.

Ubisoft Forward la E3 2021: date și ora de începere

Ubisoft a anunțat că fluxul său live Ubisoft Forward începe sâmbătă, 12 iunie, la ora 12:00.m. PDT/3 p.m. EDT/8 p.m. BST/9 p.m. CEST. Conferința este printre primele confirmate pentru sezon și poate fi vizionată în direct prin canalele oficiale Ubisoft sau E3 2021. În timp ce evenimentele Ubisoft Forward anterioare prezintă programare înainte și după emisiune, editorul încă nu a confirmat planuri similare pentru emisiunea din 12 iunie.

Cum să urmăriți fluxul live Ubisoft Forward

Ubisoft se alătură unei game de expozanți parteneri E3 2021, care vor difuza difuzarea în prima zi a spectacolului. Ne așteptăm ca site-ul oficial Ubisoft Forward, canalele YouTube și Twitch să găzduiască evenimentul pe măsură ce se întâmplă.

  • Site-ul Ubisoft Forward
  • Ubisoft pe YouTube
  • Ubisoft pe Twitch
  • Ubisoft pe Twitter
  • Ubisoft pe Facebook

Se așteaptă ca Ubisoft să detalieze mai multe despre cum să urmăriți Ubisoft Forward mai aproape de eveniment.

Anunțuri Ubisoft Forward: la ce vă așteptați

Sursa: Ubisoft Entertainment SA

Odată cu apropierea rapidă a Ubisoft Forward, compania a tachinat la ce să se aștepte. Ne aşteptăm să conferim un accent pe viitorul catalogului de jocuri Ubisoft, inclusiv titlurile care se vor îndrepta către rafturile magazinelor în cursul acestui an şi proiectele aflate în stadiile anterioare de dezvoltare.

Gama Ubisoft pentru viitorul apropiat include câteva francize grele, Ubisoft Forward fiind în centrul atenției asupra acestor proiecte. Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine, un viitor spin-off pentru shooter-ul tactici de succes, care urmează să-și facă apariția la E3 2021, sub numele de Rainbow Six Extraction. Amplasat într-o lume răpită de un parazit mortal, titlul de cooperare a scăzut, în mod înțeles, pe fondul pandemiei globale. Titlul a reapărut cu o marcă mai potrivită pentru climatul actual, dar păstrând aceeași acțiune jucător-versus-zombie promisă în trailerul său dezvăluire cu doi ani în urmă.

Far Cry 6 ar putea avea o apariție semnificativă la E3 2021 ca cea mai recentă intrare din seria de shooter de lungă durată, care acoperă console și PC. Cea de-a șasea ediție se îndreaptă către paradisul fictiv al lui Yara, acum transformată în distopie sub conducerea lui Antón Castillo, interpretat de Giancarlo Esposito. Cu titlul amânat dincolo de obiectivul său inițial de lansare în februarie, ne așteptăm la mai multe detalii despre joc, probabil împreună cu un nou trailer înainte de data de lansare din 7 octombrie 2021.

Ar putea fi un grozav și pentru jocurile sportive Ubisoft, cu Riders Republic și Roller Champions probabil că ar putea fi lansat pentru 2021. Primul, dezvăluit ca Ubisoft Forward de anul trecut, aduce un joc multiplayer masiv sporturilor extreme în aer liber. Mash-up-ul a fost amânat recent până la sfârșitul acestui an, semnalând o apariție la E3. Roller Champions, jocul de sport competitiv free-to-play la Ubisoft, care urmează să învingă Rocket League, a fost, de asemenea, testat alfa și va fi închis. Având în vedere dezvoltarea mult timp, ne așteptăm la o lansare în 2021 sau chiar o scădere surpriză legată de Ubisoft Forward.

Sursa: Ubisoft Entertainment SA

Este departe de tot ceea ce Ubisoft are în pregătire, cu alte titluri în dezvoltare, dar încă nu au primit date ferme. Editorul și-a deja așteptări pentru unele proiecte, Prince of Persia: The Sands of Time Remake și Tom Clancy's The Division: Heartland neprevăzute să apară la prezentarea June Forward.

Nu ne așteptăm la o apariție de la Skull & Bones, recent amânată (din nou) ferm în 2022, în urma diferitelor rapoarte de dezvoltare stâncoasă. Massive Entertainment, îngrijitorul lui Tom Clancy's The Division, are, de asemenea, titluri Avatar și Star Wars în lucru, deși încă la început de producție, fără nicio indicație privind planurile pentru E3 2021. Am auzit că proiectul Avatar progresează constant, dar experiența viitoare Star Wars rămâne ceva timp expirată.

Compania poate să abordeze cele două mari proiecte de realitate virtuală de stabilitate în francizele Assassin's Creed și Splinter Cell sau să ofere sau să actualizeze Beyond Good and Evil 2.

Se așteaptă ca Ubisoft să aducă mai multe titluri anticipate în prezența sa la E3 2021, punând bazele calendarului său de lansare de sfârșit de an. Este doar unul dintre câțiva editori de top care se așteaptă să găzduiască conferințe de presă dedicate în această vară, cu Microsoft, Sony, Electronic Arts și alții pregătind evenimente digitale. Este, de asemenea, primul an pe piață pentru cea mai bună consolă Xbox de la Microsoft, Xbox Series X și PlayStation 5, ceea ce este probabil să-și schimbe atenția asupra experiențelor de generație următoare. Spuneți-ne ce sperați să vedeți de la Ubisoft și de la alți editori la E3 2021, în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here