Ubisoft amână modul online Watch Dogs: Legion pentru a se concentra pe remedierea erorilor

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

 • Watch Dogs: Legion a apărut în octombrie, dar a fost afectat de probleme tehnice de la lansare.
 • Ubisoft a anunțat că va amâna lansarea modului online pentru a se concentra pe remedierea erorilor și a stabilității generale.
 • Între timp, dezvoltatorii vor implementa un patch care va adăuga un buton de salvare manuală pe computer, printre alte remedieri.

Modul cooperativ Watch Dogs: Legion, care urma să fie lansat în decembrie, a fost amânat, astfel încât echipamentele să poată concentra pe alte remedieri de erori, anunțat Ubisoft miercuri.

O postare pe site-ul web al Ubisoft notează că jocul multiplayer a fost amânat până la începutul anului 2021, astfel încât echipamentele să poată lucra la probleme cu un singur jucător și să poată trimite mesaje suplimentare în modul online.

„Echipa de dezvoltatori s-a angajat să remedieze aceste probleme și nu se va opri în toată lumea nu va putea experimenta jocul așa cum a fost intenționat”, se arată în document.

Jucătorii au raportat probleme tehnice cu jocul de la lansarea sa în octombrie. 29, mai ales pe PC. Noi, cei de la Windows Central, ne-a plăcut jocul, dar am remarcat că au existat unele probleme tehnice în recenzia noastră. De exemplu, uneori încărcarea se blochează pe PC și provoacă blocarea jocului, ceea ce duce la pierderea progresului. Alții au raportat fișiere de salvare corupte, de asemenea, pe PC.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a ajuta la combaterea problemelor de salvare, dezvoltatorii implementeaza patch-ul 2.20 săptămâna aceasta pe platformă. Pe PC, aceasta va adăuga un buton de salvare manuală a jocului în meniul Pauză. Patch-ul mai spune că problemele remediate la nivel global au făcut ca fișierele de salvare să fie corupte sau ca jucătorii să piardă progresul în timpul misiunilor Borough Uprising. Patch-ul include remedieri și ajustări pe fiecare platformă, inclusiv remedieri de stabilitate, dar include cele mai multe remedieri pentru PC. Consultați note patch-urilor complete pe forumurile Ubisoft.

Postarea despre întârziere anunță, de asemenea, că o parte a planului este de a ajuta la optimizarea imaginilor pe PC, astfel încât să poată atinge sau rata constantă de cadru de 60 FPS (dacă computerul se poate descurca, desigur).

Hack Londra

Watch Dogs: Legion

Alăturați-vă DedSec

În Watch Dogs: Legion poți juca ca oricine. Recrutați pe oricine din Londra la DedSec pentru a prelua puterile care transformă Londra într-un stat fascist.

 • 60 USD la Microsoft
 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here