Ubisoft amână lansarea Skull & Bones pentru 2022-2023

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Skull & Bones a fost anunțat pentru prima dată la prezentarea Ubisoft E3 2017.
  • Jocul se bazează pe bătăliile pe nave din Assassin's Creed 4: Black Flag.
  • Ubisoft a anunțat că lansarea a fost amânată până în 2022 sau 2023.

După ce a anunțat, în timpul raportului său financiar din trimestrul IV 2020, că jocul de luptă cu navele pirat Skull & Bones nu va fi lansat înainte de martie 2021, Ubisoft a dezvăluit în timpul raportului său privind veniturile pe întregul an 2020-2021 că lansarea va fi mărită în 2022 sau 2023.

Ubisoft va avea în continuare un program de lansare solid pentru restul anului 2021, lansând Far Cry 6, Rainbow Six Quarantine, Riders Republic, The Division Heartland și Roller Champions. Editorul prezice o creștere a câștigurilor din cauza listei mai puternice de lansare comparativ cu anul trecut, chiar dacă interesul pentru jocurile video poate scădea în general odată cu încheierea blocajelor COVID-19. Jucătorii de jocuri Ubisoft pe PC și console sunt la un nivel record, crescând cu 20% în cursul anului fiscal la 141 milioane.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ubisoft a oferit, de asemenea, actualizări privind starea unora dintre titlurile sale existente. Lansarea Assassin's Creed Valhalla a contribuit la o creștere cu 50% a veniturilor anuale ale francizei, doborând recordul stabilit când Assassin's Creed III a fost lansat în 2012. Rainbow Six a înregistrat o creștere de două cifre în numărul de jucători și un număr record de spectatori de esporturi, iar Ubisoft se așteaptă ca publicul să se extindă și mai mult odată cu lansarea Rainbow Six Quarantine.

Vacanță odihnitoare

Far Cry 6

Arde totul

Far Cry 6 prezintă cea mai mare lume a oricărui joc Far Cry vreodată. Folosind cocktail-uri molotov și o varietate de arme, va trebui să lupți cu dinți și unghii pentru a doborî regimul lui Anton Castillo.

  • 60 USD la Microsoft Store
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la GameStop

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here