Ubisoft confirmă Far Cry 6 cu Giancarlo Esposito în rolul principal după o scurgere anterioară, date de lansare de stabilitate pentru februarie 2021

Sursa: PlayStation Store (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • Far Cry 6 s-a scurs printr-o listă pe PlayStation Store din Hong Kong.
  • Scurgerea confirmă faptul că Giancarlo Esposito interpretează un personaj major.
  • De asemenea, sunt o dată de lansare provizorie de 18 februarie 2021.

Actualizare, 10 iulie (11:55 a.m. ET): Ubisoft a confirmat existența jocului cu un memento să vă conectați la Ubisoft Forward pe 12 iulie.

Un joc important care urmează a fost dezvăluit fără să vrea, deoarece Far Cry 6 s-a scurs înainte de prezentarea Ubisoft Forward pe 12 iulie. Jocul s-a scurs printr-o listă care a fost acum eliminată pe PlayStation Store din Hong Kong. Lista îl arată destul de evident pe actorul Giancarlo Esposito într-un rol major de coperta, aproape sigur ca principalul răufăcător al jocului.

Esposito a menționat recent într-un interviu că ar fi într-un meci „uriaș” viitor. Personajul său se numește în mod evident Anton Castillo, băiatul de pe coperta fiind fiul său Diego. Jucătorii vor prelua rolul Dani Rojas, care folosește „arme improvizate, vehicule și Amigos” pentru a prelua o dictatură brutală în „cel mai mare” decor Far Cry vreodată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocul va accepta, de asemenea, un upgrade gratuit pe PS5 dacă cumpărați versiunea PS4. Deși nu este menționat, nu există niciun motiv pentru a crede același lucru nu va fi valabil și pentru versiunea Xbox Series X. Data de lansare a jocului este în prezent stabilită pentru 18 februarie 2021.

Prezentarea Ubisoft Forward este programată pentru 12 iulie la ora 12:00.m. PT. Vor fi noutăți pentru Assassin's Creed Valhalla, sau dezvăluire oficială pentru Far Cry 6 și multe altele.

Actualizare, 10 iulie (11:55 a.m. ET) — Ubisoft confirmă Far Cry 6 cu un mesaj Twitter amuzant

Ubisoft a confirmat că jocul are loc. Vom vedea o dezvăluire completă la Ubisoft Forward pe 12 iulie la ora 12:00.m. PT.

Anton nu ar fi mulțumit. Ne vedem duminică la #UbiForward. poza.stare de nervozitate.com/HieToJzDxp

— Far Cry 6 (@FarCrygame) 10 iulie 2020

Xbox Series X/S

Principal

  • Xbox Series X: Tot ce știm
  • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
  • Lista specificațiilor Xbox Series X
  • Care este data lansării Xbox Series X?
  • Cât costă Xbox Series X?
  • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
  • Cele mai bune căști Xbox Series X

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here