Ubisoft anunță jocul gratuit The Division Heartland și multe altele

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Universul Division este pe cale să se stingă mult mai mult, potrivit unui nou anunț de la Ubisoft.
  • Ubisoft și studioul Red Storm lucrează în prezent la un joc free-to-play, The Division Heartland, care va veni în 2021 sau 2022.
  • Jocul va oferi o nouă perspectivă asupra universului The Division și va veni pe Xbox, PC, PlayStation și cloud.
  • Divizia 2 primește conținut nou, este planificat un joc The Division pentru mobil și urmează, de asemenea, o carte și un film Netflix.

Tom Clancy's The Division este una dintre cele mai mari francize noi lansate în ultimii ani, iar Ubisoft intenționează să crească franciza la toate cotele noi în viitor. Astăzi, Ubisoft anunțat oficial The Division Heartland, un nou joc free-to-play plasat în universul în expansiune The Division, care va veni în 2021 sau 2022. Jocul este în prezent condus de Red Storm, un studio care a lucrat la jocurile Tom Clancy din 1997, inclusiv The Division și The Division 2.

Ubisoft nu a dezvăluit o mulțime de informații despre ce să aștepți de la The Division Heartland, în afară de faptul că va oferi o perspectivă completă asupra nouă universului The Division atât pentru veteranii din seria, cât și pentru nou-veniți. De asemenea, jocul se va îndrepta către platforma precum Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5, PS4 și, aparent, cloud.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă poți să testezi The Division Heartland devreme, poți avea pe site-ul Ubisoft.

Sursa: Ubisoft

Pe lângă anunțul unui joc complet nou situat în universul The Division, Ubisoft a oferit și actualizările și alte noi. Conținut nou este încă planificat pentru The Division 2 după expansiunea de succes Warlords of New York, iar un roman și un film sunt în pregătire pentru The Division (cel din urmă fiind în dezvoltare cu Netflix).

În cele din urmă, Ubisoft a mai dezvăluit că The Division se îndreaptă și către dispozitivul mobil cu un nou joc la un moment dat în viitor. Nu știm nimic despre proiectul în acest moment, dar se pare că este planificat să vină după The Division Heartland și nu conține The Division 2. Va trebui să așteptăm puțin mai mult pentru a afla mai multe despre această expansiune mobilă a francizei.

Franciza Diviziei s-a impus deja drept unele dintre cele mai bune jocuri de pe Xbox pentru fanii genului, iar Ubisoft plănuiește să facă și mai mare. Abia așteptăm să vedem ce se întâmplă cu The Division Heartland.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here