Recenzie UAG Plyo pentru Surface Pro: suport frumos și protecție robustă de calitate militară

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Surface Pro este unul dintre cele mai populare PC-uri convertibile din jur, atât de multe companii și industrii le adoptă pentru lucrul pe teren. Dar cum îl protejați când este afară de picături, breton sau doar mediu înconjurător?

Carcasa Plyo Urban Armor Gear (UAG) a ajutat la răspunsul acesteia. Deși prețul este mare, capacitatea sa de a lucra cu Surface Pro 4 până la noua Surface Pro 7 și designul său excelent mă lasă impresionat.

Miez moale rezistent la impact

UAG Plyo pentru Surface Pro

70 USD pe Amazon

Concluzie: UAG Plyo pentru Surface Pro oferă MIL-STD 810G 516.6 protecție împotriva căderii într-o carcasă robustă bine gândită. Suportul încorporat și suportul stilou funcționează bine și oferă liniște atunci când este nevoie de durată.

Pro

  • Protectie excelenta
  • Arata frumos
  • suportul funcționează bine
  • Acces la toate porturile, difuzoarele și butoanele
  • Blocare pentru a menține Type Cover închis

Contra

  • Preț
  • Fără protecţie port
  • Vezi pe Amazon

Ce vă va plăcea la UAG Plyo pentru Surface Pro

Sursa: Windows Central

UAG produce de ani de zile protectii robuste pentru tehnologie. Este un brand de încredere, cu recunoaștere a numelui, care stă în spatele produselor sale.

Noul UAG este „conceput pentru a fi capabil să fie ușor, în timp, să se protejeze împotriva șocurilor majore” și diferă de versiuni UAG mai substanțiale precum Metropolis și Plasma, care sunt mai potrivite pentru condițiile și mai extreme.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Carcasa este o singură bucată solidă. Surface Pro se alunecă cu buzele în jurul celor patru colțuri care îl blochează pe loc. În niciun moment nu am simțit că se va desprinde accidental. Cu toate acestea, îndepărtarea carcasei este, de asemenea, ușoară, doar prin dezlipirea unui colț și îndepărtarea lent de pe cele rămase.

Colțurile sunt foarte bine protejate, proeminente ușor spre exterior, dezvăluind căptușeala suplimentară. Este bine, deoarece picăturile de colț sunt cele mai dăunătoare. Carcasa este solidă, cu doar flexibilitate minoră și un silicon mai moale care se înfășoară în jurul vizualului. Carcasa are crestături de aerisire în partea superioară și în partea stângă.

Capacul de tip Surface se fixează fără probleme. Carcasa Plasma a UAG are o husă pentru portul de conectare a tastaturii Surface dacă poate să o folosească doar tabletă, dar Plyo nu - este menită să fie folosită cu Type Cover. Carcasa de tip poate fi adăugată sau îndepărtată cu carcasa Plyco intactă.

Toate porturile sunt expuse, inclusiv noul Type-C de pe Surface Pro 7. Există o ușoară adâncitură din cauza carcasei, dar cablurile nu au avut nicio problemă la realizarea conexiunii. Același lucru este valabil și pentru portul Surface Connect și mufa pentru căști, care sunt toate accesibile.

Sursa: Windows Central

Comenzile de alimentare și de volum au butoane false care sunt prinse. Toate comenzile Surface Pro au fost receptive și au fost ușor de utilizat cu carcasa.

Pe partea de sus a carcasei este un slot ciupit pentru a ține stiloul de suprafață. Acest suport blochează stilul eficient în locul său pentru transport și se simte foarte robust și satisfăcător de utilizare.

Sursa: Windows Central

Suportul este mai bun decât se așteaptă. Deși nu se articulează la fel de bine ca și Kickstand-ului Surface Pro, acceptă unghiuri variabile, permițând utilizatorilor să personalizeze exactă (față de poziția presetată a unor suporturi cu mobilitate limitată). Suportul este perfect cu designul, se simte robust când este deschis și există o crestătură pentru a o scoate rapid.

În cele din urmă, UAG Plyo este compatibil cu Microsoft Surface Pro 7, Surface Pro 6, Surface Pro 5th Gen și Surface Pro 4 (pentru această revizuire, a fost testat cu Surface Pro 7).

Ce nu vă va plăcea la UAG Plyo pentru Surface Pro

Sursa: Windows Central

Nu sunt multe de critice cu UAG Plyo pentru Surface Pro. Cea mai mare problemă pentru unii potențiali cumpărători va fi prețul de 70 USD. UAG, deși este o marca binecunoscută, percepe o primă pentru produse sale. Carcasa robustă Kensington Microsoft Surface Pro costă acum jumătate din preț și, nu oferă posibilitatea de multă protecție (suportul este expus), are totuși un rating de către MIL-STD-810G. De asemenea, SUPCASE, care nu este valabil pentru MIL-STD-810G, este de doar 24 USD.

Fiind un caz clar, Plyo păstrează aspectul distinctiv al suprafeței. Dar dacă îl îndepărtați frecvent, praful, murdăria și particulele vor rămâne prinse între spatele suprafeței și carcasă. Deși poate părea puțin inestetic, nu are, evident, niciun impact asupra performanței.

Deci, ar trebui să cumpărați UAG Plyo pentru Surface Pro?

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

UAG Plyo este o husă excelentă pentru a vă asigura căderii cu rating MIL-STD-810G, dar nu doriți să strice aspectul Surface Pro. Multe carcase similare învelesc Surface Pro în cauciuc complet negru sau lasă părțile expuse. Cu toate acestea, această carcasă păstrează intactă aspectul lui Pro în timp ce arată și destul de frumos.

This carcasă este, de asemenea, certificată cu programul „Designed for Surface” de la Microsoft, ceea ce face un produs autorizat și acceptat oficial. UAG oferă o garanție de un an pentru Plyo.

Sursa: Windows Central

Caracteristicile mici, cum ar fi banda care ține capacul de tip în poziție sau suport pentru stilou de suprafață, îl fac să se simtă ca un pachet complet. Toate butoanele și porturile funcționează și niciuna dintre funcțiile Surface Pro nu se simte compromis. Chiar și suportul acesta mai bun decât am crezut că ar fi, având în vedere că le înlocuiește pe Surface Pro. Îmi place și posibilitatea de a scoate carcasa atunci când nu este nevoie.

Pentru cei care doresc o husă similară, dar cu un mâner de prindere pe spate sau posibilitatea de a adăuga o cure de umăr, husa UAG cu plasmă de 100 USD este o alegere mai bună.

4.5 din 5

În general, totuși, cred că aceasta este o carcasă foarte bine concepută, care pune acul între protecție robustă și aspectul uimitor.

Protecție clară

UAG Plyo pentru Surface Pro

MIL-STD-810G cu mic compromis

Carcasele UAG nu sunt niciodată ieftine, dar oferă unele dintre cele mai bune carcase cu design personalizat care oferă asigurări complete MIL-STD-810G. UAG Plyo este o carcasă clară, ușoară, care nu face niciun compromis în ceea ce privește funcționalitatea. Kickstand-ul încorporat, zăvorul Type Cover și suportul pentru stilou completează o husă satisfăcătoare pentru cei care îngrijesc trebuie să-și ducă Surface Pro la extrem.

  • 70 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here