Two Dots, cea mai recentă tranșă a jocurilor pentru conectarea punctelor Windows Phone

Two Dots este un joc de puzzle casual, Windows Phone, care pare a fi a treia tranșă a jocurilor în stil connect-the-dot de la Data Arc. Two Dots urmărește Pop The Dots și Dots, împărtăși și design minimalist și un joc ușor captivant.

Two Dots are peste trei sute de niveluri de joc, ceea ce oferă jocului sau mică putere de rezistență și, în timp ce jocul este ușor de preluat, nu este o problemă. Two Dots face o treabă bună de a relua unde a plecat Pop The Dots și este un joc de puzzle distractiv pentru Windows Phone 8.

Aspect cu două puncte

Meniul principal Two Dots oferă două opțiuni care includ săriți în joc și accesarea setărilor jocului. Setările acoperă pornirea/dezactivarea sunetului și actualizarea jocului la versiunea premium (2 USD.49) care va elimina suportul publicitar. Cele 350 de niveluri de joc sunt organizate în grupuri. Fiecare nivel deblocat progresiv în cadrul grupării, iar grupurile devin deblocate pe măsură ce câștigi stele în timpul jocului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce Two, este un joc gratuit, susținut de reclame, nu sunt suprasolicitate. Aveți un anunț pe toată pagina care apare aici și colo, dar nu suficient pentru a vă învinge să vă prezentați. Probabil că ai putea trăi fără IAP pentru a scăpa de ei.

Jocul

Jocul cu Two Dots are o senzație de potrivire a trei, prin care trebuie să vă conectați două sau mai multe puncte de aceeași culoare. conecta puncte pe verticală, pe orizontală sau pe diagonală și cu cât sunt mai multe puncte conectate, cu atât câștigă mai multe puncte. Fiecare nivel va avea un obiectiv definit, cu o limită de timp sau de mișcare. De exemplu, un nivel vă poate cere să atingeți un gol de punctaj în termen de zece mutări sau să colectați un număr de stabilitate a unui anumit punct colorat înainte de expirarea timpului.

Cu câte scorul tău mai mare cu fiecare nivel dictează câte stele câștigi (până la trei), iar numărul cumulat de stele va debloca în cele din următoarele grupuri suplimentare de niveluri. Pe măsură ce treceți prin niveluri, jocul devine mai provocator. Cu toate acestea, primul grup de niveluri de joc este puțin ușor pentru a vă ajuta să obișnuiți mai mult cu jocul fără prea multă presiune.

Impresie generală

Stilul de joc Two Dots este opțiunea atrăgătoare pentru acele momente în care aveți nevoie de o ucitură la timp sau de a putea juca doar să jucați un provocator care nu este prea implicat.

În timp ce Two Dots oferă mai multe niveluri de joc, este puțin ciudat că dezvoltatorul nu a actualizat titlurile anterioare de jocuri cu mai multe niveluri. Într-adevăr, nu este prea mare diferență între aceste trei titluri. Dots are totuși un clasament.

În general, Two Dots este un joc distractiv pentru Windows Phone 8. Este un joc care nu este prea complicat, suficient de provocator pentru a evita să fie prea ușor și un mod frumos de a petrece timpul cu.

Notă: Acest joc nu este afiliat cu versiunea iOS care poartă nume și design similar.

  • Two Dots - Windows Phone 8 - Gratuit - Link magazin

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here