Twitter este oprit, așa că țineți-vă tweet-urile [Actualizat

Sursa: Android Central

Ce trebuie sa stii

  • Începând cu ora 8:15 a.m. ET, rapoartele că Twitter este în jos au crescut.
  • Nu există nicio indicație cu privire la momentul în care problema se va rezolva de la sine.
  • Folosiți asta ca o oportunitate de a evita Twitter și de a vă aduna gândurile.

Actualizare 27 august 2021 la 10:05 a.m. ET: Twitter a revenit, mai mult sau mai puțin.

Vești proaste pentru oricine obsedat să fie absolut conectat la fluxul 24/7 de nebunie media care inundă canalele Twitter de la nanosecundă la nanosecundă: Casa tweet-urilor este în flăcări și nimeni nu a adus o mașină de pompieri inca.

Pe măsură ce Twitter mocnește în fierbinte, „jos” semnalează roșu pe detector de jos.com, profitați de această ocazie pentru a reflecta la modul în care lucrurile s-au înrăutățit atât de mult.

Povestea începe la 8:15 a.m. ET, când toată lumea verifică Twitter în timp ce își bea cafeaua de dimineață – cu excepția zilei de astăzi. Astăzi, oamenii nu puteau intra pe Twitter la acel moment, iar rapoartele au început să intre. Înainte ca cineva să-și dea seama, numărul raportului urcase la aproape 12.000 până la 9:13 a.m., indicând că Twitter într-adevăr a căzut și nu s-a putut ridica.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Rămâne de văzut când, dacă este vreodată, experimentul social mondial al lui Jack Dorsey va vedea din nou lumina zilei, dar putem presupune cu siguranță că va fi din nou online în cel mult câteva minute, dacă nu câteva. ore cel mai târziu. Așa că bucurați-vă de scurtul răgaz de la toxicitatea online, meme și dezbateri cât puteți. Poate imaginați-vă o pasăre albastră ciripind în afara ferestrei dvs., așteptând să legați ușor un mic sul cu un mesaj de gheare, astfel încât să poată trimite manual un tweet altcuiva.

În orice caz, vom actualiza această postare când Twitter revine, moment în care poți sta liniștit. Până atunci, continuă să verifici downdetector.com pentru a vedea numărul raportului crește, și crește și crește.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here