Twitter explorează opțiunea de abonament pentru a crește fluxurile de venituri

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Twitter a confirmat că explorează opțiunea de a adăuga un abonament la platforma sa.
  • Urmează speculații că Twitter ar putea încerca să îmbunătățească veniturile în acest mod.
  • CEO-ul Jack Dorsey le-a spus investitorilor că vor testa diferite abordări în acest an.

Twitter a confirmat investitorilor că explorează o opțiune de abonament pentru platforma și ar putea începe să testeze diferite abordări mai târziu în acest an.

CEO-ul Jack Dorsey le-a spus investitorilor la un apel ieri că se gândește la noi modalități de a face bani, după cum relatează CNN Business:

Twitter (TWTR) explorează în mod activ modalități suplimentare de a câștiga bani de la utilizatorii săi, inclusiv luând în considerare un model de abonament, a declara joi CEO-ul Jack Dorsey. Mișcarea vine în timp ce Twitter suferă sau scădere bruscă a activității sale principale de publicitate.

Dorsey a spus că „veți vedea probabil niște teste în acest an” cu abordări diferite și atunci când a venit vorba de a cere utilizatorilor să plătească pentru diferite aspecte ale Twitter, ar stabili „o ștachetă foarte mare”, dar că toate gândurile despre diversificarea veniturilor Twitter se află în „faze foarte, foarte incipiente ale explorarii."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Într-un tweet Twitter a declarat mai târziu:

Ne aflăm, de asemenea, în stadiile incipiente ale explorării de produse suplimentare cu venituri potențiale care completează afacerea noastră de publicitate, care pot include abonamente și altele. Este foarte devreme; nu ne așteptăm la niciun venit în urma acestora în 2020.

Ne aflăm, de asemenea, în stadiile incipiente ale explorării de produse suplimentare cu venituri potențiale care completează afacerea noastră de publicitate, care pot include abonamente și altele. Este foarte devreme; nu ne așteptăm la niciun venit în urma acestora în 2020. $TWTR

— Twitter Relații cu investitorii (@TwitterIR) 23 iulie 2020

Twitter a fost una dintre multele platforme de social media lovite de boicotarea publicității în timpul protestelor de luna trecută, menționând că veniturile din reclame au scăzut cu 15% numai în ultimele trei săptămâni din iunie. Twitter a fost zguduit săptămâna trecută de o breșă majoră de securitate pe platforma sa. Aparent, hack i-au plătit pe angajații Twitter pentru a oferi acces la diferite conturi, unele conturi de mare profil pentru a face publicitate unei escrocherii Bitcoin. Potrivit Twitter, cel puțin unui oficial ales și s-au accesat DM-urile în timpul încălcării.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here