Twitch dezvăluie și ajută cu regulile de securitate, echilibrul dintre viața profesională și viața proprie

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Twitch anunțat că formează un Consiliu consultativ de siguranță pentru a ajuta la elaborarea de noi reguli și pentru a menține lucrurile coerente la nivel general.
  • Consiliul este format din experți în siguranță online, împreună cu câți streameri proeminenți.
  • Acest lucru este un răspuns la ani de plângeri din partea utilizatorilor și streamer-ului cu privire la modul în care platforma gestionează regulile de aplicare.

Twitch a anunțat joi va înființa.

Platforma de streaming a subliniat că consiliul va ajuta nu numai la elaborarea și clarificarea noilor politici, dar va promova și echilibrul dintre viața profesională și proprietățile proprii și obiceiuri sănătoase de streaming și va ajuta creatorii marginalizați.

„Consiliul consultativ de siguranță a informațiilor și va ghida deciziile luate la Twitch, contribuind cu experiența, expertiza și credința în misiunea Twitch de a da puterea comunităților să creeze împreună”, se arată într-un anunț pe blogul Twitch.

Printre membri se numără Alex Holmes, fondatorul Ambasadorilor Anti-Bullying, care ajută la prevenirea agresiunii în școli și online; Emma Llansó, directorul Proiectului Free Expression al Centrului pentru Democrație și Tehnologie; Dr. Sameer Hinduja, profesor de criminologie și co-director al Centrului de cercetare Cyberbullying; Si t.L. Taylor, profesor la MIT și director la AnyKey, care lucrează pentru a dezvolta „sporturi echitabile și incluzive”."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Unii dintre creatorii Twitch implicați includ CohhCarnage, Cupahnoodle, FerociouslySteph și Zizaran. Fiecare folosește site-ul de ani de zile și a cultivat comunități uriașe. Fiecare și-a declarat obiectivele pentru a fi în echipă, dar asemănările prin care să fie felul în care doresc coerență în modul în care Twitch aplică regulile. Zizaran, în special, a subliniat modul în care dorește ca Twitch să-și clarifice regulile privind interdicțiile și suspendările.

M-am alăturat această inițiativă pentru a contribui la aducerea a trei lucruri principale în acest proces:
- Transparență: între partener și Twitch și Twitch și public.
- Consecvență: În infracțiunile care sunt alese și pedepsele delegate
- Corectitudine: Toți partenerii sunt tratați exact la același nivel //t.co/hnROZcO4bR

— Cohh Carnage (@CohhCarnage) 14 mai 2020

FerociouslySteph, în special, vrea să se concentreze pe vocile creatorilor marginalizați.

Uită-te la această onoare!~
dacă poate ca vocea dvs. să fie auzită prin mine, vă rugăm să contactați în următoarele zile -- vreau să-mi maximizez impactul și cu cât înțeleg mai multe perspective, cu atât mai bine.
Mă simt foarte capabil să fac bine aici, acest grup este plin de oameni incredibili! //t.co/L0IK8qBkCK

– FerociouslySteph (@FerociouslyS) 14 mai 2020

Acesta este un pas uriaș înainte pentru platforma de streaming, care a fost critică de mai multe ori pentru acțiuni întreprinse împotriva diferiților streameri pe care mulți le-au considerat inconsecvente. Recent, streamerul controversat Natalia „Alinity” Mogollon a fost interzis de la Twitch în urma unei defecțiuni în garderobă și a postat pe Twitter cum Twitch trebuie să fie clar de ce streamerii sunt suspendați sau interziși.

„Twitch trebuie să se prezinte și să explice motivul pentru care oamenii sunt suspendați: cu un marcaj de timp al fluxului și o descriere a exact ceea ce este o întâmplare. Public. Ei pot crea un forum special pentru acesta. Trebuie să existe înregistrări ale acestui lucru”, a scris ea.

A fost, de asemenea, în centrul conversațiilor despre echilibrul streamerului dintre muncă și viață, care a devenit mai important ca niciodată în era muncii de la distanță. De-a lungul anilor, mulți streameri au vorbit despre epuizare. Desigur, această problemă este că, chiar și să luați câteva zile libere, un creator poate costa mii de abonați. Există o așteptare ca streamerii să difuzeze aproape în fiecare zi. CohhCarnage, care face parte din consiliu, chiar spune pe Twitter că a difuzat în streaming de 2.000 de zile consecutive.

Twitch caută ani de zile să combată epuizarea. A introdus cursuri în 2015 pentru a ajuta creatorii să gestioneze timpul. A fost o problemă cunoscută, așa că există optimism în modul în care Twitch ia măsuri pentru a încerca să rezolve problema.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here