Twitch va emite „suspendari permanente” și multe altele în urma multiplelor acuzații de abatere sexuală

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Twitch a publicat o postare pe blog în urma acuzațiilor de conduită sexuală neadresată la adresa zeci de streameri proeminenți.
  • Postul a spus că va emite „suspendari permanente” și va contacta competența în fiecare caz.
  • Răspunsul vine după o întrerupere a Twitch Wednesday.

După o serie de acuzații de abuz sexual și hărțuire împotriva unor streameri proeminenți în weekend, Twitch a răspuns miercuri seara că analizează acuzațiile.

Într-o postare pe blog, un purtător de cuvânt al companiei a scris că compania „examinează fiecare caz” și fie va aplica pedepsele adecvate, care include suspendări permanente, fie le va raporta autorităților competente.

„Examinăm fiecare caz care a ieșit la iveală cât mai repede posibil, asigurând în același timp diligența pe măsură ce evaluăm aceste acuză grave”, se spune în postare. „Am dat prioritate celor mai grave cazuri și vom începe imediat să emitem suspendări permanente în conformitate cu constatările noastre."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Zeci de oameni, majoritatea femei, au prezentat povești de comportament sexual necorespunzător în legătură cu nume mari de pe platformă în weekend. Acesta include Omeed Dariani, CEO al Online Performers Group (OPG), care se ocupă de afaceri pentru o serie de streameri. Alți streameri de mare profil acuzați includ Tom "Syndicate" Cassell, Lono "SayNoToRage" Mike "SattelizerGames" și mulți alții.

Toate persoanele numite aici au răspuns acuzațiilor. Cassell i-a numit „falși” într-o declarație pe Twitter, în timp ce Lono a publicat un videoclip de scuze în care spunea că a fost „nepotrivit” cu oamenii și că îi par „profund rău”."

Între timp, Dariani a demisionat din OPG și a spus pe Twitter că nu "își amintește" incidentul adus de liderul dezvoltării comunității Overwatch, Molly Ayala, într-o postare pe Twitter, dar că o crede.

„Faptul că nu-mi amintesc și că a trebuit să trăiască cu asta este doar o dovadă în plus a privilegiului de care m-am bucurat ca om de succes în acest spațiu. Nu este o scuză”, a scris el.

Ca răspuns la acuzații, mulți dintre cei doi OPG au părăsit compania, inclusiv Cassell. CTO, cunoscut doar ca Cole R. online, și-a dat demisia.

După multe dintre acuzații, mulți streameri au cerut o întrerupere Twitch pentru miercuri, mulți alegând să nu transmită în flux. SirKatelyn, un streamer Twitch, a fost unul dintre primii care au cerut întreruperea curentului ca o modalitate de a face Twitch să recunoască problemele sistemice. Mulți au folosit, de asemenea, hashtag-ul pentru a discuta despre incidente de hărțuire și abuz care au avut loc pe platformă și au vorbit despre modalități în care au simțit că Twitch nu a acționat suficient de repede sau a fost prea întâmpinat în cazul. care un streamer a încălcat regulile.

Chiar dacă unii streameri nu au luat parte la întrerupere, mulți și-au folosit platforma pentru a aborda probleme legate de hărțuire, rasism, misoginie, homofobie, transfobie și multe altele în timpul streamurilor lor.

Postarea pe blog vine după întrerupere, deși nu este clar dacă este un răspuns direct.

Twitch a comunicat cu publicul pe această temă. Duminică, a declarat într-o declarație postată pe Twitter că „investigați în mod activ conturile referitoare la streamerii afiliați Twitch”.„CEO-ul Emmet Shear a distribuit și un e-mail intern pe Twitter, în care afirmă că compania ia acuzațiile „foarte în serios”."

„Susținem oamenii să se prezinte, le lăudăm curajul în a face acest lucru și știm că sunt mulți alții care nu au făcut-o”, a scris pe e-mail. „Vreau ca Twitch să fie cel mai sigur loc de creat pe internet."

Au avut loc o mulțime de conversații importante în ultimele două zile și v-am auzit vocile. Aș dori să partajez e-mailul pe care tocmai l-am trimis intern companyi despre acest subiect. poza.stare de nervozitate.com/B1V34lT9EI

– Emmett Shear (@eshear) 23 iunie 2020

Twitch a depus eforturi pentru a înlătura hărțuirea pe platforma sa, împreună cu discrepanțe în modul în care sunt îndeplinite regulile de vânzare. În mai, anunțat că va forma un Consiliu Consultativ pentru Siguranță pentru a ajuta la elaborarea și clarificarea politicilor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here