TV, muzică, filme și cărți la care ne aflăm în această săptămână (ediția de sărbători 2017!)

Casa este împodobită, prăjiturile proaspăt coapte se răcesc, iar tu ești ghemuit în fața șemineului. Sau asa ceva. În orice caz, ai chef să te relaxezi. Ce mai bună decât cu niște melodii grozave, un film de calitate sau un adevărat schimbător de pagini? Iată ce se bucură Team Windows Central în vacanța de vacanță.

TV și filme

Iată câteva dintre filmele și emisiunile TV de care se bucură Windows Central săptămâna aceasta.

Mori greu

Recomandat de Richard Devine, editor de recenzii

O dată pe an acest timp să ne întâlnim cu familia și să vizionați cel mai grozav film de Crăciun vreodată: Die Hard. Nu spuneți că nu este un film de Crăciun pentru că este. Doar este. Yippee Ki Yay!

Vezi la Microsoft Store

Singur acasă 1 și 2

Recomandat de Rich Edmonds, recenzent al personalului

Cele mai bune filme de Crăciun făcute vreodată. Perioadă.

Vezi la Microsoft Store

Coșmarul dinaintea Crăciunului

Recomandat de Daniel Rubino, redactor executiv

Unul dintre filmele mele preferate pentru sezonul sărbătorilor - de la Halloween la Crăciun - este epicul lui Tim Burton The Nightmare Before Christmas (1993). Nici măcar nu îmi place muzicale în sine, dar The Nightmare Before Christmas are doar câteva dintre cele mai bune cântece și temeiesc în jur.

Povestea este simplă: Jack Skellington, alias Regele Dovleac, se plictisește de Halloween și ochii preiau Crăciunul. Descoperirea lui Christmas Town duce la una dintre cele mai emblematice melodii pe care le fredonez până în ziua de azi. Pe lângă Moș Crăciun, mai există și Oogie Boogie, Sally, un câine spirit pe nume Zero și personaje mai încântătoare precum politicianul cu două fete, primarul.

Povestea este macabră, dar și dulce, cu o animație stop remarcabilă. Este greu să nu zâmbești la această bijuterie.

Vezi la Microsoft Store

Noaptea de dinainte

Recomandat de Al Sacco, managing editor

Am un grajd de filme de Crăciun pe care le văd în fiecare an. Această listă include vacanța de Crăciun a lui National Lampoon, Elf și Four Christmases, printre altele. Acum câțiva ani, m-am uitat la The Night Before și, deși mi-a plăcut, nu a fost imediat inclus pe lista mea.

Dar asta s-a schimbat.

Săptămâna aceasta l-am vizionat din nou – cred că a fost a treia oară – și mi-a plăcut. A durat ceva timp să rezoneze dintr-un motiv oarecare. Dar acesta este un film serios amuzant. Distribuția este grozavă, în special Seth Rogan, care este un fel de actor polarizant. Cred că acesta este unul dintre cele mai amuzante roluri ale lui. Muzica este grozavă. Glumele țin până la mai multe vizionări și totul este dulce și de Crăciun

dar nu prea dulce și Crăciun-y.

Dacă nu ați vizionat Noaptea dinainte, adăugați-o la lista de lucruri de făcut din vacanță. Dacă ai tendința de a aprecia umorul apatowian, vei adora acest film de Crăciun. iți promit.

Vezi la Microsoft Store

O poveste de Crăciun

Recomandat de Cale Hunt, scriitor personal

Lampa cu picioare, Moșul morocănos, limba lipită de stâlp, piuli pierdute și pistolul Red Ryder BB. O poveste de Crăciun este plină de moment memorabil care pur și simplu nu par să îmbătrânească, în ciuda faptului că probabil am văzut acest film de aproximativ 5.638 de ori.

Obișnuiam să-l găsesc pe aproape toate canalele în timpul sezonului de vacanță, dar de când am tăiat cablul, îl voi ridica pentru a-l deține.

Vezi la Microsoft Store

Muzică

Iată o parte din muzica pe care echipa Windows Central o ascultă săptămâna aceasta.

Feliz Navidad (A Wonderful Boney M. Crăciun)

Recomandat de Cale Hunt, scriitor personal

Nu este chiar același album pe care l-au avut părinții mei când eram copil, dar cu siguranță melodiile sună la fel. This cție „cu două discuri” conține 32 de cântece de sărbătorite de inimitabilul Boney M.

Toate preferatele tale sunt aici și probabil că există unele noi pe care nu le-ai auzit încă. Chiar dacă nu ești un mare fan al muzicii de Crăciun, a avea acea coperta de album în colecția ta nu poate strica. Serios, ce se întâmplă?

 • Vezi la Microsoft Store
 • Vezi pe Amazon
 • Vezi pe iTunes


Cărți

Iată cărțile pe care le citim săptămâna aceasta!

Noapte tăcută - Robert B. Parker

Recomandat de Al Sacco, managing editor

Îmi plac misterele, ficțiunea polițistă și romanele polițiste în general. Robert B. Parker este un maestru absolut al tuturor celor trei genuri și se întâmplă să instaleze majoritatea romanilor sale în și în jurul orașului meu natal, Boston.

Parker este cel mai cunoscut pentru acest tip dură care vorbește lin, pula proprie „Spenser” – prenumele său nu este menționat în niciuna dintre cele peste 30 de cărți în care joacă. Este un dependent de antrenament și un gurmand, un nebun la sănătății și un băutor intens, un moale, dar fost boxer semi-pro. Cu alte cuvinte, el este o dihotomie vorbitoare. Și el se trezește în mod constant împletit în mister care îl duc prin toate cartierele ciudate din Boston și nu numai.

Silent Night nu este nici măcar aproape de cel mai bun roman Spenser al lui Parker. Dar este pe tema Crăciunului. Și este ultimul lui - scriitorul a murit înainte ca cartea să fie terminată, iar agentul său, Helen Brann, a scris în cele din următorul final. Dacă sunteți interesat, dar nu ați citit nicio carte Spenser, nu începeți aici. Întoarce-te la locul în care a început totul: Manuscrisul Godwulf.

Am citit mai mult de 50 de romane Parker, iar acesta mi-a rămas în memorie pentru că știam că este ultimul pe care l-am citit despre Spenser, cel puțin Spenser așa cum este scris de Parker. O serie de autori diferiți au încercat de atunci să ridice torța și să încercați să scrie cartea Spenser. Dar toate sunt naibii în comparație cu adevărata afacere.

 • Vezi la Microsoft Store
 • Vedeți cartea Kindle pe Amazon
 • Consultați cartea audio Audible pe Amazon


Cronicile World of Warcraft — Blizzard Entertainment

Recomandat de Jez Corden, editor senior Xbox

Bine, deci acesta nu este cel mai festiv cadou de pe această listă, dar mă simt obligat să-l recomand oricum, mai ales dacă cumpăr să cumpărați sau umplutură de ciorapi pentru un fan al jocului.

World of Warcraft este, sincer, cel mai bun MMO de pe piață și, fără îndoială, unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, bucurându-se de o bază de instalare de peste zece milioane de ultimii jucători destul de constant în 13 ani. Fanii RTS vor ști că WoW s-a bazat pe jocurile de strategie anterioare, Warcraft 1 până la 3, renumite nu numai pentru jocul distractiv, ci și pentru povești și tradiții incredibile.

Noile cărți din World of Warcraft Chronicles încearcă, pentru prima dată, să împartă știrea seriei de 20 de ani într-un singur compendiu, chiar de la începutul universului. Cărțile acoperă istoria Warcraft în valoare de zeci de mii de ani, inclusiv ascensiunea și căderea civilizațiilor, evenimentele majore care au modelat jocul așa cum este astăzi, subliniind în același timp motivațiile celor mai mari eroi și răufăcători ai jocului.

Cronicile sunt ușor de citit și sunt pline de lucrări de artă grozave pe care fanii le vor adora. De asemenea, el rezolvă unele contradicții și complotează găurile apărute accidental ca urmare a complexității multiversului. Dacă tu, sau o persoană dragă, ești fan al Warcraft, este o lectură foarte recomandată.

 • Vezi la Microsoft Store
 • Vedeți cartea Kindle pe Amazon


O colindă de Crăciun - Charles Dickens

Recomandat de Cale Hunt, scriitor personal

În ciuda lui Ebenezer Scrooge și a sloganului său „Bah, prost!" fiind memorat în ultimii peste 150 de ani, A Christmas Carol este renumit pentru un motiv. Aceasta este o scriere bună.

Chiar dacă nu sunteți pregătit să vă așezați și să citiți sau să ascultați totul în vacanța de vacanță, încercați să o ridicați și să citiți câteva pagini aleatorii aici și colo. Este o poveste grozavă care ne amintește cum arată umanitatea și cred că toți ne-ar putea folosi puțin mai mult din asta anul acesta.

 • Vezi la Microsoft Store
 • Vedeți cartea Kindle pe Amazon
 • Consultați cartea audio Audible pe Amazon


Povestea preferată?

Ce ați urmărit, citit și ascultat în această săptămână? Vrem să știm, așa că lăsați un comentariu și împărtășiți recomandările dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă niciuna dintre recomandări nu vă convine, consultați o listă cu toate recomandările noastre anterioare. Vă promitem că veți găsi ceva care vă va plăcea.

Multe mai multe recomandări de la Team Windows Central

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here