Revizuirea căștilor Turtle Beach Stealth 600: posibil cea mai bună cască Xbox de 99 USD

Turtle Beach Stealth 600 este în multe privințe sau versiune mai ieftină a căștilor Stealth 700. Renunță la o parte din tehnologia suplimentară (Stealth 700 oferă Bluetooth și anulare activă a zgomotului, ceea ce Stealth 600 nu o face), dar, făcând acest lucru, reduce prețul la un punct și mai accesibil: 99 USD.95.

Specificații Turtle Beach Stealth 600

Categorie Spec
Conexiune audio Conexiune wireless directă
Raspunsul in frecventa difuzorului 20Hz-20kHz
Putere căști Baterie
Baterie Până la 15 ore
Dimensiunea difuzorului 50 mm cu magneți din neodim
Microfon Flip-up omnidirecțional
Material bentiță/căști Țesătură plasă cu pernă de spumă
Pernă de urechi Țesătură plasă cu pernă de spumă
În drăguț Căști și cablu USB
Preț 99 USD.95
  • Vezi pe Amazon
  • 150 USD la Walmart

Design, durabilitate și confort

Designul Turtle Beach Stealth 600 este destul de similar cu Stealth 700, utilizând materiale plastice și materiale similare. Vine complet cu noua balama unghiulara, care se aliniaza frumos cu noul microfon flip atunci cand este proces in pozitia verticala "mute", oferindu-i un aspect unic in acest.

Folosește o combinație de materiale plastice mate și lucioase care îi conferă un stil frumos în două tonuri, deși este pentru totdeauna enervant câte de multe suprafețe lucioase prezintă praf și pete. Trebuie să suferi pentru modă, presupun.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Banda pentru cap Stealth 600 oferă mult spațiu pentru ajustare, cu articulații rotative care pot fi extins în sus și în jos pentru a se potrivi cu dimensiunea capului dvs. Combinat cu o bandă superioară flexibilă și balamalele de pe cupă în sine, ar trebui să descoperiți că setul cu cască se sprijină confortabil pe aproape oricine, chiar și pe tineri.

Ca o cască fără fir, această vine cu comenzi audio pe urechea stângă, cu glisoare individuale pentru chat și sunetul jocului, precum și butoane pentru pornire și diferite presetări audio, toate acestea funcționând conform intenției. Spre deosebire de Stealth 700, Turtle Beach a folosit plastic mat pentru but de pe 600, mai degrabă decât materialele cauciucat de pe 700. Ca rezultat, se simt mult mai ușor de făcut clic și nu se apropie de murdar.

Deși acesta este un set cu cască mai ieftin, consider că materialele sunt de o calitate decentă. Nu există nicio indicație că bentita se va rupe sub presiune atunci când o puneți sub stres; Am reușit să-l îndoaie destul de departe fără să se rupă.

Setul cu cască folosește o acoperire din țesătură cu plasă pentru căștile pentru urechi și bentita, ceea ce personal mi se pare mult mai plăcut pentru piele. Desigur, este puțin mai greu de curățat decât opțiunile pe bază de piele sintetică, dar dacă vă place sau nu depinde de preferințele personale. În orice caz, se simt foarte bine și există o cantitate generoasă de amortizare din spumă peste bentă și căști pentru a asigura un nivel satisfăcător de confort, fără să se încălzească pe piele.

În ciuda faptului că sunt mai ieftin, prefer materialele și designul din Stealth 600 vs. varianta sa mai scumpă. Nasturii se simt mai frumos, spuma este de fapt putin mai grozava in partea de sus, iar materialul este putin mai reconfortant pe piele. Pentru 99 USD, acesta este un efort mare.

Caracteristici și sunet

Când vine vorba de caracteristici, Stealth 600 este destul de simplu, cu excepția unei mari avertismente. Este printre primele căști cu adevărat wireless pentru Xbox, conectându-se direct la cutie. Nu este nevoie de dongle sau cabluri, iar configurarea este la fel de simplă pe cât ar fi asocierea uneia dintre controlerele tale wireless. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai convenabile căști disponibil pentru Xbox One astăzi, complet cu o autonomie a bateriei de 15 ore, depășește cu 5 ore mai scumpul său Stealth 700. În realitate, veți avea mai puțin de 15 ore mai mult decât probabil, dar așteptați-vă la jocuri wireless pe tot timpul zilei cu acest set cu cască.

Vine cu presetări audio de amplificare a basului care adaugă un pumn muzicii și media și veți obține marca de asemenea, presetări comerciale Superhuman Hearing de la Turtle Beach cu această cască completă, cu pași accentuați în shooter-ul competițional.

Acest set cu cască este surprinzător de satisfăcător pe toate fronturile pentru utilizarea pe Xbox.

Nu vine cu DTS 7.1 sunet surround virtual, îndemnând în schimbi să selecteze Windows Sonic în setările audio Xbox. Windows Sonic face sau treabă surprinzător de competentă a informațiilor pozițiilor inamice și a faței de jocurile să se simtă mai captivante cu algoritmul său de sunet surround sau poate chiar să obții o licență Dolby Atmos dacă preferă. Ambele soluții ajută acest set de căști să depășească prețul, dar simt că Dolby Atmos depășește propria soluție Microsoft, în special pe căștile de gamă inferioară.

Vorbind despre low-end, chiar și cu Dolby Atmos sau Windows Sonic activat, experiența audio generală nu este la fel de bogată și impresionantă pe cât ar putea fi cu un set cu căști mai scumpe, cum ar fi soluția Elite Pro Tournament de la Turtle. plajă. , dar este grozav dacă luați în considerare acest produs este de numai 99 USD. De asemenea, nu sunt foarte zgomotoase la setarea maximă, ce vă poate descuraja dacă ceva pe care să-l poată folosi și pentru muzică tare.

În ceea ce privește experiența de chat, Stealth 600 funcționează bine. 7 regla sunetul jocului și mod sunetul de chat în independent și, spre deosebire de Stealth 00 pe care l-am testat, feedback-ul de înregistrare a microfonului este puternic și clar, util pentru momentele în care să joci, mențin vocea jos.

Trebuie să remarcați faptul că această cască este 100% axată pe Xbox. Nu există nici măcar un 3.Mufă de 5 mm pentru utilizare pe un telefon sau pe un PC, ceea ce pare ciudat având în vedere cât de multă utilizare ar putea adăuga ca o mufă simplă aceasta. Nu multe laptop-uri sunt încă compatibile Xbox Wireless, dar puteți ridica un dongle USB dacă puteți stinge capacitatea de utilizare a acestui laptop sau PC.

Toate lucrurile luate în considerare, acest set cu cască este surprinzător de satisfăcător pe toate fronturile pentru utilizare pe Xbox, cu o calitate audio decentă ridicată de Windows Sonic sau Dolby Atmos, monitorizare clară a microfonului și calitate chat și conectivitate wireless solidă.

Concluzie

Pentru 99 USD, este greu să greșești aici. Setul cu cască este bine construit, elegant și confortabil, cu multe posibilități de reglare pentru a se potrivi nevoilor dvs. Materialele folosite nu se simt la fel de premium ca pe unele dintre cele mai bune caști Xbox, dar Stealth 600 se simte cu siguranta ca o valoare solida la 99 USD.

Pe partea audio, St 600 oferă o experiență de sunet solidă, dacă de bază, care poate fi extinsă folosind algoritmii de sunet surround virtual Windows Sonic sau Dolby Atmos și auzul suprauman. Calitatea chat-ului este excelentă, cu monitorizarea clară a microfonului și înregistrarea pentru comunicarea cu petrecerea dvs. Xbox.

Pro:

  • Preț excelent la 99 USD.95.
  • Calitate decentă a sunetului, ridicată de Windows Sonic.
  • Monitorizare puternică a microfonului și experiență clară de chat.

Contra:

  • Omiterea a 3.Mufa de 5 mm pare ciudată.

4 din 5

Este păcat că setul cu cască a ratat ocazia de a include un 3.Mufă pentru căști de 5 mm pentru utilizare pe computer fără Xbox Wireless sau telefoane mobile, dar conectivitatea și confortul oferit de conectivitatea sa directă sunt greu de concurat cu. Xbox Wireless ar putea fi nou pe scenă, dar această ofertă timpurie de la Turtle Beach este greu de reproșat la 99 USD și de bun augur pentru produsele viitoare.

  • Vezi pe Amazon
  • 150 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here