Opriți vizualizajul telefonului dvs. în timpul Continuum cu această aplicație simplă

Continuum-ul Microsoft pentru telefon este cu siguranță unul dintre cele mai interesante aspecte ale noilor Lumia 950 și Lumia 950 XL. În timp ce unii oameni o resping, mulți oameni răzgândesc odată ce văd că folosirea telefonului tău ca PC poate fi destul de utilă.

Totuși, nu totul este perfect. O plângere pe care am văzut-o multe este în ceea ce privește afișarea telefonului care rămâne aprins 100% din timp. Dacă opriți funcția Continuum. This incapacitate de a opri oprijul ar putea fi o problemă pentru unii care ar prefera să-și lase telefonul conectat la Display Dock ore în șir cu un mouse cu fir. În timp ce telefonul folosește funcția de încărcare rapidă USB, diagnosticarea nu spune că consumul de energie numărul unu este deschis activ pe Lumia 950 și Lumia 950 XL.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din fericire, acum există o aplicație gratuită numită simplu Dezactivați ecranul și asta este tot ceea ce face – golește și dezactivează afișajul în timp ce este conectat la Continuum. Această funcție ar trebui să permită încărcarea mai rapidă a bateriei și poate să mențină căldura scăzută.

Pentru a utiliza Dezactivarea ecranului, trebuie doar să vă conectați la Display Dock și, o dată configurat, navigați pe telefon la aplicație și activați-o (puteți face acest lucru prin Continuum pe afișajul dvs. extern, dar acest lucru va face ca cei doi să-și schimbe focalizarea și este puțin confuz).

Desigur, următoarea întrebare ați putea avea cum să-l porniți din nou? Se pare că aplicația este mai inteligentă decât ați crede.

În timp ce urmeazăjul este oprit și nu răspunde la atingere, puteți totuși să glisați în sus de jos pentru a readuce tastele de acțiune (Înapoi, Start, Căutare). Odată ce acestea sunt vizibile, poți apăsa tasta Windows sau tasta Înapoi pentru a accesa un afișaj live. Această funcție înseamnă că în niciun moment nu trebuie să întrerupeți conexiunea Continuum la Display Dock.

În general, Disable Screen este o aplicație câștigătoare în cartea noastră. L-am folosit în ultimele 20 de minute fără probleme imediat și mă simt încrezător să-l recomand. Sper să văd Microsoft construind o astfel de caracteristică în Windows Phone la un moment dat, dar pot vedea cum ar putea fi o problemă de detectare și control.

Indiferent, deocamdată, puteți descărca gratuit și puteți începe să fii și mai productiv...ca un șef.

Mulțumesc, Zsolt M., pentru bacşiş!

Descărcați Dezactivare ecran pentru Windows 10 Mobile

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here