Trump ar putea emite un ordine executiv pentru a interzice Huawei și ZTE din SUA.S.

În 2018, Huawei și ZTE s-au confruntat cu critici dure din partea Statelor Unite cu privire la amenințarea securității naționale pe care Casa Albă spune că ambele companii o zonă pentru țară și pe măsură ce nu îndreptăm spre noul an, nu pare că lucrurile se vor ușura. sus deloc.

Potrivit unui raport de la Reuters, președintele Trump ar putea emite un ordin executiv încă din ianuarie 2019 care ar cere Departamentului de Comerț să oprească vânzarea oricărui și a tuturor echipamentelor de telecomunicații ale străinilor care sunt văzute ca o amenințare pentru securitatea națională. Deși în prezent nu este denumit în mod explicit în comandă, acest lucru ar avea în mod clar un impact mare asupra Huawei și ZTE.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Conform raportului:

Ordinul executiv ar invoca Actul Internațional al Puterilor Economice de Urgență, o lege care îi conferă președintelui autoritatea de a reglementa comerțul ca răspuns la o urgență națională care amenință Statele Unite. Problema are o nouă urgență, deoarece U.S. Operatorii wireless caută parteneri în timp ce se pregătesc să adopte rețelele wireless 5G de generație următoare.

Nicio company nu a răspuns Reuters cu un comentariu la știri, nici Casa Albă.

În cazul în care comanda va trece, se observă că ar putea avea implicații grave asupra afacerilor rurale din întreaga țară.

Operatorii rurali din Statele Unite se numără printre cei mai mari clienți ai Huawei și ZTE și se tem că ordinul executiv le va impune, de asemenea, să smulgă echipamentele existente fabricate în China fără compensație. Oficialii din industrie sunt împărțiți dacă administrația ar putea obliga legal operatorii să facă asta.

În timp ce marele U.S. companiile wireless au tăiat legăturile cu Huawei în special, micii operatori rurali s-au bazat pe comutatoarele Huawei și ZTE și pe alte echipamente, deoarece acestea tind să fie mai puțin costisitoare.

Având în vedere totul, U.S. a supus Huawei și ZTE în ultimul an, o mișcare ca aceasta nu este deloc o surpriză. Iată pentru a vedea ce se întâmplă în zilele următoare.

Huawei a livrat peste 200 de milioane de smartphone-uri în 2018

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here