Trivia Crack a lovit cu dureri din ce în ce mai mari datorită unui val de întrebări trimise de utilizatori

Cel mai recent succes al aplicației de jocuri mobile este Trivia Crack, dar metoda sa de a folosi întrebările furnizate de numeroși săi jucători a creat o mulțime de întrebări care încă așteaptă aprobare. Aplicația, dezvoltată de Etermax, prim în medie un milion de întrebări pe zi trimise de utilizatori, potrivit fondatorului dezvoltatorului, Maximo Cavazzani.

Aplicația a fost descărcată de peste 130 de milioane de ori pe diferite sale platforme de când a fost lansată în septembrie 2013. Versiunea Windows Phone a fost lansată în septembrie 2014. The Wall Street Journal afirmă:

Deoarece fiecare trimitere trebuie să obțină o evaluare pozitivă de cel puțin 100 de colegi pentru a reuși, doar aproximativ 1.500 de întrebări noi sunt adăugate în joc în fiecare zi. „Este o problemă cu care nu ne-am ocupat”, spune antreprenorul. „Este ca și cum ai construit o casă și un milion de oameni au venit să te ajute. Avem nevoie doar de o casă." De, blocarea procesului de revizuire este un abundent constant de întrebări care sunt practic aceleași, dar pune în moduri ușor diferite. De exemplu, jocul primește zilnic mai multe versiuni de „Câți ani are Justin Bieber?"

Etermax plănuiește să lanseze sau să continue a Trivia Crack în această primăvară, despre care dezvoltatorul spune că vei oferi mai multe modalități pentru trecutul său masiv de fani de a trimite întrebări.

  • Descărcați Trivia Crack pentru Windows Phone (gratuit)

Sursa: Wall Street Journal

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here