CEO-ul Tripwire Interactive a ieșit după ce a susținut legea anti-avort din Texas pe Twitter

Sursa: Tripwire Interactive

Ce trebuie sa stii

  • CEO-ul Tripwire Interactive, John Gibson, și-a împărtășit recent sprijinul pentru o lege anti-avort în Texas, SUA.S.
  • Sprijinul, oferit prin Twitter, a atras reacții din partea dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv a companiilor care au încheiat contractul cu Tripwire Interactive.
  • În urma protestelor, Tripwire Interactive a spus luni că Gibson a fost plecat, cu un nou CEO interimar.

CEO-ul Tripwire Interactive, John Gibson, este plecat, iar Alan Wilson a fost numit CEO interimar, a confirmat compania luni. Acestea urmăresc comentariile lui Gibson pe Twitter care susțin o lege recentă anti-avort din Texas.

„Mândră de #USSupremeCourt care afirmă legea din Texas care interzice avortul pentru copiii cu bătăi ale inimii. Ca animator, nu fac politică des. Cu toate acestea, ați scris de mulți colegi vocali de ceaaltă parte a acestei probleme, am simțit că este important să fiu înregistrat ca dezvoltat jocuri pro-life", a Gibson.

Aceste comentarii au stârnit furie imediată din partea dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv mai multe declarații publice de dezavuare din partea echipelor ale căror jocuri sunt publicate de Trip Interactive. Tripwire Interactive publică jocuri precum jocul de rol cu ​​​​rechini Maneater, precum și recentul titlu de luptă medievală Chivalry 2, care s-a vândut în peste un milion de exemplare și devine rapid unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer Xbox disponibil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Această perspectivă nu este împărțită de echipa noastră și nici nu se reflectă în jocurile pe care le cream. Declarația este în opoziție cu ceea ce cred despre drepturile femeilor”, a scris Torn Banner Studios, dezvoltatorul Chivalry 2.

„Comentariile făcute de John Gibson sunt din propria părere și nu reflectă pe cele ale lui Tripwire Interactive ca company. Comentariile sale au ignorat valorile întregii noastre echipe, ale partenerilor noștri și ale unei comunități mai largi”, notează Tripwire Interactive în comunicatul său de presă. „Echipa noastră de conducere de la Tripwire este profund rău și este unită în angajamentul nostru de a lua măsuri rapide și de a promova un mediu mai pozitiv."

Tripwire observă, de asemenea, că CEO-ul interimar Wilson va organiza o primărie și alte întâlniri pentru a aborda preocupările angajaților și partenerilor Tripwire Interactive deopotrivă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here