Cele mai bune jocuri de împușcături Windows Phone noi și în creștere

Rezumat joc central Windows Phone: Jocuri cu împușcături

Dacă sunteți curioși să aflați acest titluri noi de jocuri și aplicații sunt disponibile în Windows Phone Store, trebuie să consultați secțiunea Nouă și să creșteți din Magazin. filtra toate jocurile și aplicațiile sau poți reduce la un anumit gen pentru a vedea ce este nou.

Odată genul de jocuri listat în Magazin este jocurile cu împușcături. Aceste jocuri vă cheamă de obicei să vă străduiți prin diferite niveluri de joc, aruncând totul în vedere. Ele sunt adesea jucate-un punct de vedere la persoana întâi, dar există și o mulțime de jocuri care sunt-un punct de vedere la persoana a treia în care controlați un personaj-o vedea de sus pe tot dintr-o parte a jocului.

Pentru a rezuma din această săptămână, am selectat patru dintre cele mai bine cotate jocuri cu împușcături Windows Phone din secțiunea Nouă și în creșterea Magazinului. Avem un joc oarecum tradițional orientat spre luptă, un joc care te plasează la intervalul țintă, unul în care vânezi dinozauri și arunci o monedă între cele două jocuri orientate spre zombi care se află în primele cinci titluri. În final, am ales-o pe cea cu o grafică mai bună.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Înainte de a începe jocurile, doar o notă rapidă că toate cele patru titluri de jocuri sunt disponibile pentru dispozitivele cu memorie redusă.

Dino Escape: Jurassic Hunter

Povestea din spatele lui Dino Escape: Jurassic Hunter te face sa aterizezi pe o insula plina de dinozauri. Dinozaurii care aparent nu au mâncat de foarte mult timp și sunt hotărâți să vă vâneze pentru cină. Chiar și dinozaurii necarnivori sunt gata să-ți prindă.

Jocul este un stil arcade în care controlezi personajul principal al jocului în timp ce el aleargă în jurul insulei, împușcând orice se mișcă preistoric. Comenzile jocului constau din două comenzi de pe ecran care direcționează mișcarea jucătorului și trage cu arma. Dino Escape merge dincolo de abordarea alergării și cu armele pentru a arunca totul în vedere, cu misiuni de scavenger de abordat și șefi de luptă.

Ce îmi place la Dino Escape: Jurassic Hunter? Povestea este puțin unică și chiar nu a fost prea jucată (ca genul Zombie) cu jocurile Windows Phone. Grafica este drăguță, dar puțin pe partea întunecată pentru gusturile mele. Aveți mai multe power-up-uri împrăștiate în jurul ecranului de joc care vă îmbunătățesc temporar armele, dar mi-ar fi plăcut să văd upgrade-uri permanent disponibile.

Ceea ce nu mi-a păsat prea mult cu Dino Escape este că, în cea mai mare parte, jocul implică să alergi pentru viața ta, să împuști orbește în dinozauri, sperând să-i scoți înainte să te înghiți. Nu există prea mult joc tactic cu acest joc.

O parte a problemei este că, în timp ce comenzile de mișcare sunt receptive, comenzile pentru arme nu sunt. Mi-a fost greu să mă mișc într-o direcție și să trag în alta. Acest lucru le-a dat dinozaurilor puterea de a-mi urmări personajul și l-a lăsat într-o mizerie sângeroasă.

În general, Dino Escape are potențial, dar controalele arme trebuie să fie puțin reglate. În prezent, jocul este evaluat la 3 stele în Windows Phone Store, ceea ce vedem că este aproape corect.

  • Descărcați Dino Escape: Jurassic Hunter pentru Windows Phone (gratuit)

Armeria Gun Clubului

Gun Club Armory este al dezvoltării popularului joc de împușcături Gun Club 3 și împărtășește grafică sa de calitate și simulare realistă a armelor. Diferența cheie dintre cele două jocuri este că, acolo unde Gun Club 3 include mai multe cursuri de luptă, Gun Club Armory te menține pe raza țintă.

Deși din punct de vedere tehnic este un joc de împușcături, Gun Club Armory poate fi descris mai bine ca un simulator de arme cu acces la peste cincisprezece arme de foc care includ pistoale, puști, puști de asalt și puști cu lunetist. Pachete de arme suplimentare sunt disponibile prin aplicarea. Armele pot fi accesorii prin adaugarea de (lunete, lunete cu laser etc.) și, în timp ce sunteți restricționat la un interval țintă, există trei tipuri de țintă din care să alegeți.

exersa pe o țintă tradițională, o țintă de luptă care seamănă cu un tâlhar și o colecție de ținte zombie (ceea ce nu este pe jumătate rău). Împreună cu folosirea armei pe rază țintă, Gun Club Armory are o simulare 3D foarte drăguță, în care poți trece prin operațiunea armelor, de la schimbarea magaziei până la deplasarea camerei armei până la apăsarea trăgaciului.

Ceea ce îmi place la Gun Club Armory este simularea realistă a armelor și a calității graficii. De la saltul botului în timp ce arma trage până la timpul necesar pentru a reîncărca o armă, Gun Club Armory face o treabă bună. Singurul lucru care lipsește cu adevărat este ca telefonul să vibreze pentru a simula senzația de recul.

Ceea ce nu-mi pasă foarte mult este că Gun Club Armory te limitează la intervalul țintă. Mi-a plăcut versatilitatea Gun Club 3, nu puteai să împuști în țintă tradiționale de hârtie sau să mergi la un curs de luptă simulat al celui de-al doilea război mondial. Gun Club Armory este un joc frumos cu să vă petreceți timpul dacă aveți grijă pur și simplu să filmați ceva cu foarte puține jocuri implicate.

Jocul este acceptat de reclame și, în timp ce bannerul publicitar care trece în partea de jos a ecranului nu este rău, păstrează reclamele enervante pe tot ecranul care ridică capul urât din când în când. Totuși, per total, Gun Club Armory este un joc de calitate pentru Windows Phone și 4.Evaluarea de 5 stele în Magazin este bine meritată.

Descărcați Gun Club Armory pentru Windows Phone (gratuit)

Țintă moartă: Zombie

Dead Target: Zombie este un joc de împușcături Windows Phone minunat animat, care te plasează în anul 2040 după ce a avut loc la Treilea Război Mondial și un proiect malefic i-a transformat pe prizonieri în super ucigași zombi. Tu și partenerul tău sunteți singurii supraviețuitori ai unei echipe de comandă care să încerce să investigheze acești ucigași de zombi. Dezavantajul lucrurilor (pe lângă faptul că este prins în spatele liniilor inamice) este că partenerul tău, agentul M, a fost capturat și trebuie să salvezi și să ajungi în siguranță în.

Jocul este dintr-un punct de vedere la persoana întâi și se desfășoară în etape sau niveluri în care trebuie să ucizi toți zombii pe măsură ce ies din lemn. Comenzile de pe ecran sunt foarte receptive și vă controlează ținta, tragerea armelor, reîncărcarea și schimbarea armelor. Veți găsi, de asemenea, niveluri cu un control suplimentar care vă schimbă punctul de vedere dintr-o parte în alta.

Misiunile se lansează de pe o hartă centrală de joc care oferă, de asemenea, acces la un joc secundar de cazin, un magazin de jocuri, vizualizați realizările, clasamentele și vedeți misiunile sau misiunile secundare.

Dead Target: magazinul de jocuri cu zombi are opțiuni de cumpărare upgrade la armele existente, de cumpărare de arme noi și mai puternice și de a ridica alte articole care vă vor ajuta să supraviețuiești atacului zombi. Numerar și aur sunt câștigați în timpul jocului pentru achiziționarea acestor articole, plus în aplicațiile oportunități de cumpărare pentru a vă crea și contul bancar al jocului.

Ceea ce îmi place la Dead Target: Zombie este ușurința jocului și calitatea graficii. Comenzile erau foarte fluide, făcând jocul foarte ușor de preluat. Mișcările ragdoll ale zombilor sunt bine făcute, la fel ca și varietatea de creaturi ne-moarte cu care trebuie să te confrunți. Unii dintre zombi coboară ușor, în timp ce alții vor face mai multe lovituri pentru a cădea. Ai chiar și câțiva zombi hotărâți care se vor târî de-a lungul pământului spre tine după ce au fost împușcați.

Cea mai mare problemă pe care o am cu Dead Target: Zombie este meniul de jocuri. Nu este imposibil să navighezi, dar trebuie să scoateți sau să lupă pentru a citi o parte din eticheta sau pentru a vedea ce să țină pictogramele. Este nevoie o dimensiune mai mare a fontului pentru a-i ajuta pe cei dintre noi cu ochi îmbătrâniți să-și dea seama unde să măargă.

Una peste alta, Dead Target: Zombie se numără printre cele mai frumoase jocuri cu împușcături la prima persoană disponibilă în Windows Phone Store. Jocul merită cu ușurință calificarea de 5 stele în Windows Phone Store și nu vă lăsați respins de pictograma Magazin cu aspect înfiorător. Jocul merită instalat.

Descărcați Dead Target: Zombie pentru Windows Phone (gratuit)

Counter Strike: Războiul Global

Counter Strike: Global War este un alt joc cu împușcături la prima persoană, disponibil pentru Windows Phone, care te plasează în mijlocul unei zone de luptă. Jocul este distribuit pe treizeci de niveluri.

Aveți upgrade de arme și echipamente disponibile pentru cumpărarea de monede de joc pe care să câștigați în timpul misiunilor. De asemenea, va trebui să cumpărați o rezervă de muniție pentru fiecare misiune după prima. Se acordă că orice muniție rămasă din misiunea anterioară va fi transferată, dar va trebui să vă reaprovizionați pentru a evita să fiți împușcat de inamicii tăi.

Jocul este simplu și direct. Abordezi lupta din punct de vedere la persoana întâi și dintr-o poziție fixă. Atingeți ecranul în care să vă trageți cu arma și scopul este de a elimina toate înaintea tuturor celor inamice ca acestea să vă scoateți.

Ecranul jocului are numărul de ținte de eliminare (afișat catură) și sănătatea ta este afișată în partea de sus a ecranului, cu scorul și numărul de muniții afișate în colțul din stânga jos al ecranului.

Ce mi-a plăcut la Counter Strike: Global War a fost simplitatea jocului. Jocul are o senzație de joc arcade, făcându-l ușor de luat și de jucat. Deși trebuie să fii îngrijorat de numărul de muniții, jocul se reduce la atingerea țintei înainte de a putea ținti și trage în poziție ta.

Deși grafică este în regulă, nu vor da jos șosetele nimănui. Jocul este o provocare, dar va dura câteva niveluri înainte ca jocul să devină intens.

Ceea ce nu sunt un fan sunt reclamele pe ecran complet care apar din când în când. Am văzut mai rău, dar dacă Microsoft ar interzice reclamele pe ecran complet pentru aplicații și jocurile Windows Phone, nu mi-aș pierde un pic de somn din cauza asta.

Counter Strike: Global War nu este un joc groaznic cu care să treci timpul. Mi-aș dori ca grafică să fie puțin mai bună. Jocul trage în jos un 4.Evaluare de 5 stele în Windows Phone Store, despre care cred că este puțin pe partea superioară.

Descărcați Counter Strike: Global War pentru Windows Phone (gratuit)

Cel mai bun din grup?

În timp ce toate cele patru titluri de jocuri din rezumatul acestei săptămâni merită încercate, două sunt în evidență ca alegeri fantastice și, în timp ce celelalte două merită văzute, au nevoie de un pic de ajustare.

Dino Escape: Jurassic Hunter are nevoie disperată de un control mai bun al armelor. Deși jocul are potențial, petreci mult prea mult timp alergând încercând să eviți să fii mâncat de un dinozaur care trage fără țintă cu arma ta. Grafica ar putea avea nevoie și de puțină luminozitate.

Counter Strike: Global War este într-o barcă similară, dar mai mult cu calitatea grafică. Deși este frumos, Counter Strike nu are factorul wow pe care îl vedem cu Gun Club Armory și Dead Target: Zombie. Counter Strike poate fi un joc distractiv cu care să-ți petreci timpul, dar nu un titlu de care să te entuziasmezi prea mult. Lustruiește puțin grafică și poate că atractivitatea jocului va crește.

Cele două jocuri pe care nu aș ezita să le recomand abordează genul shooter din unghiuri ușor diferite.

Dead Target: Zombie este un shooter la persoana întâi care te conduce printr-o aventură pe mai multe niveluri. Are elemente RPG cu arme și au fost ale echipamentelor tale, comenzi ușor de utilizat, joc provocator și o grafică destul de drăguță. Singurul dezavantaj este un meniu de jocuri cu care se obisnuieste putin timp.

Gun Club Armory este un shooter la prima persoană care are mai mult un simulator de arme decât un joc arcade. Grafica și animațiile sunt perfecte cu armele disponibile, varietatea de accesorii și ținte ajuta la prevenirea jocului să devină învechit, iar comenzile utilizatorilor sunt ușor de preluat. Mi-aș dori doar ca Gun Club Armory să aibă mai multă senzație de joc.

Deci, care sunt jocurile tale preferate cu împușcături Windows Phone? Recumpărați că ne-am concentrat pe cele mai bune titluri de jocuri din secțiunea Nouă și în creșterea în Magazinul Windows Phone. Există o mulțime de titluri mai vechi care merită încercate și dacă am să-ți fie peste preferatul tău, nu există nicio conspirație în curs. Doar spuneți-ne în comentarii ce joc de împușcături ne-ați recomanda.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here