Top 10 aplicații Android Market care funcționează pe un BlackBerry Playbook cu jailbreak

După ce m-am luptat cu versiunile anterioare ale jailbreak-ului Dingleberry, mă bucur să spun că versiunea 3 funcționează ca o farmec ciudat. Include un downgrader, astfel încât să puteți aduce PlayBook-ul într-o stare de jailbreaking excelentă, iar Dingleberry se ocupă de toate backupurile și restaurarea pe cont propriu. Deci, ce poți face cu accesul root pe un BlackBerry PlayBook? Ei bine, se întâmplă niște lucruri frumoase cu capabilități de gazdă USB, dar cea mai evidentă aplicație în acest moment este accesul direct la Android Market. Sigur, poți descărca aplicațiile dacă le-așează prin mijloacele mai puțin gustoase, dar accesul la Android Market înseamnă că poți descărca cu ușurință orice a plătit deja - cu condiția să funcționeze. 

Există totuși o mică, mică avertizare. PlayBook 2.0 este încă foarte mult beta și, având în vedere că RIM nu măcar nu intenționează să ofere acces la Android Market, optând în schimb să-i convingă pe dezvoltatori să-și reambaleze creațiile pentru App World. Notificările funcționează de fapt bine în puținele aplicații care reușesc să se încarce, dar, în cea mai mare parte, orice descărcat prin portalul de software mobil al Google funcționează în cel mai bun caz inconsecvent. În general, orice veți obține se va închide pur și imediat ce deschideți, dar există simple câteva pietre prețioase ca să funcționeze admirabil. Acestea sunt spuse, iată cele mai bune aplicații Android Market pe care le-am putut rula pe un BlackBerry PlayBook cu jailbreak. 

Google+

Probabil că, dacă utilizați orice serviciu Google, probabil că ați auzit de Plus, care este răspunsul gigantului căutării la Twitter și Facebook. Persoanele de contact sunt organizate în Cercuri, astfel încât să puteți decide ce Cercuri vor vedea ce actualizări. Deoarece Google și RIM au divorțat de întregul parteneriat Bing, șansele sunt să nu vedem o aplicație nativă Google+ PlayBook. Cu toate acestea, Dingleberry, avem acces la versiunea pe Android Market.

Prin intermediul aplicației, puteți să răsfoiești fluxuri de actualizare între diferite cercuri, să postezi actualizări, să inițiezi chat-uri, să nu existe Hangouts, după aspectul tuturor. Personal, m-apucat să gestionez Facebook și Twitter chiar acum, dar pentru cei dintre voi care sunt dispuși să meargă all-in cu Google, am posibilitatea de a accesa Plus pe ceva mai ușor decât un site mobil este o binecuvântare. 

Pandora

(Din moment ce sunt în Canada, nu am avut ocazia să încerc asta, dar Iosif făcut!)

Radioul Pandora a fost una dintre acele aplicații pe care le-am ratat foarte mult pe PlayBook; Am fost încântat să constat că funcționează bine după ce am descărcat de pe Android Market.  După ce m-am conectat la contul meu Pandora, toate posturile mele erau acolo și permiteți-mi să vă spun... scoaterea radioului Pandora din difuzoarele stereo de pe PlayBook a sunat grozav.  O ușoară supărare: din interiorul Android Player, aplicația umple întregul ecran.  Nu am reușit să joc Pandora și altă aplicație Android în același timp.  Funcția de spate a eșuat și ea; A trebuit să închid complet Android App Player pentru a porni sau altă aplicație Android.  În afară de aceste neplăceri minore, îmi place să ascult Pandora pe PlayBook ore în șir.

Stiri Pulse

Pulse News a fost una dintre cele mai vechi aplicații Android pe care RIM le-a demo-ul rulat pe BlackBerry PlayBook și m-am spumant pentru o încercare. Funcționează foarte ușor și este la fel de plăcut ca și pe Android. Este practic un cititor RSS bogat în grafică și folosește foarte bine zona mare de vizualizare. partaja povești de pe site-urile dvs. preferate pe Facebook și Twitter, precum și să vă sincronizați cu un cont web, astfel încât să puteți citi mai târziu într-un browser de desktop adecvat. 

F5 (reddit browser)

Reddit nu a ajuns niciodată să-și creeze propria aplicație oficială, dar potrivit cu gustul său de bază, comunitatea în general a intervenit pentru a oferi câțiva primit. Preferatul meu este F5, care funcționează destul de bine pe PlayBook. Vă puteți autentifica în contul dvs., puteți vota în sus și în contra, puteți lăsa comentarii și puteți abona la noi subreddite legat de interesele dvs. 

A fost un apel dificil să aleg între acest lucru și BaconReader, care are niște grafică fin lustruită și reușește să pornească pe PlayBook. Am descoperit că, deși nu funcționează deosebit de bine în orientarea portret, F5 a oferit o experiență mult mai bună în peisaj oferit barei sale laterale suplimentare.  De asemenea, prefer textul alb al lui F5 pe fundal negru, în ceea ce este vizibilitatea. 

Citește-o mai târziu

Citește-o mai târziu este o aplicație pe care nu am văzut-o încă pe niciun produs BlackBerry, dar doar folosirea ei pentru puțin timp mă face să-mi doresc să aibă aplicație pentru smartphone-urile RIM. După cum vă așteptați, aplicația vă ajutați să marcați și să accesați povești pentru a le vizualiza în altă parte. Acestea pot veni de oriunde online, dar o utilizare comună este marcarea tweet-urilor interesante pentru urmărire. Articolele pot fi trimise la o subsecțiune „lectura curentă”, astfel încât să știți ce să verificați înainte de orice altceva, și după aceea, pot fi trimise la arhivă pentru referințe viitoare. În multe feluri, acesta este un contrapunct excelent pentru Pulse News; în loc să descoperiți în conținutul principal cu opțiuni pentru urmărire mai târziu, Citiți-l mai târziu vă permite să vă recuperați din urmă cu navigarea pe desktop în timp ce sunteți în mișcare.   

aTorrent

Pentru aceia dintre noi căreia le place să ocolească mai simplă a internetului, aTorrent este un client Android Torrent care rulează foarte bine pe PlayBook. Din cadrul aplicației, puteți lansa în căutări Google pentru descarcări de torrent, puteți monitoriza progresul descărcării și puteți lansa fișiere care să fie salvate în PlayBook. Este destul de simplu și nu sunt multe clopote sau fluiere, dar văd că nu există alternative în PlayBook App World, această aplicație ar putea fi utilă pentru mulțimea potrivită.  

WordPress

Până când am început la Mobile Nations chiar înainte de CES 2012, consola de bloguri WordPress a fost destinația mea principală după Google Reader. Scrierea pe PlayBook este mult mai ideal decât pe telefon, mai ales dacă trebuie să faci puțină cercetare în browser. WordPress pentru Android are suport complet pentru scrierea postărilor și paginilor de blog, moderarea comentariilor și verificarea statisticilor de trafic.

Din păcate, aplicația WordPress nu recunoaște camerele PlayBook-ului, așa că nu poți încărca imagini imediat, dar cel puțin aspectul aplicației se adaptează foarte bine la ecranul mare.   

 

PayPal

PayPal pentru Android oferă o mulțime de funcții de bază și utile pentru un amestec în jurul soldului dvs. puteți trimite bani prietenilor, puteți solicita bani de la alte persoane de contact PayPal și puteți muta fonduri în și din conturile bancare înregistrate. Există chiar și un calculator de factură la îndemână inclus, astfel încât să puteți da seama cine datorează câte într-o masă împărțită cu bacși. 

Acesta este disponibil și pe smartphone-urile BlackBerry, dar dacă există un istoric lung al tranzacțiilor, spațiul imobiliar suplimentar al ecranului este util. Deși interfața de utilizare se extinde bine la ecranul mai mare, nu există suport pentru orientarea peisaj.   

A da peste

StumbleUpon există de mult timp, iar aplicația este absolut perfectă pentru factorul de formare a tabletei. Cu o singură glisare, puteți fi pe cale să descoperiți conținut web proaspăt, adaptat intereselor dvs. vă lăsați feedback pe paginile care sunt oferite, astfel încât StumbleUpon vă poate aduce lucruri mai bune în viitor. Este deosebit de grozav pentru videoclipuri și imagini de înaltă rezoluție, dar într-adevăr, orice tip de conținut web apare bine. De asemenea, poți să urmărești prietenii și să vezi unde îi duc interesele pe web. Singura problemă reală de formare pe care am găsit-o este o bară de căutare neplăcută atunci când vizualizam pagina de pornire în orientare portret, dar în caz contrar, StumbleUpon pe PlayBook este o modalitate excelentă de a ucide ceva timp. 

Wikipedia

Aplicația oficială Wikipedia este de fapt foarte nouă. Nu este mult mai mult decât să recreați un site-ului mobil, dar există câteva caracteristici suplimentare care îl fac mai mult decât salvarea unui marcaj de pe ecranul de pornire. În primul rând, vă salvează istoricul, astfel încât să puteți răsfoi articolele precedente Wikipedia - deosebit de util pentru acele zile în care vă întrebați cum ați început cu Martin Luther King Jr. Day și a ajuns în sistemele de scriere mezoamericane. Wikipedia pentru Android vă va permite, de asemenea, să salvați pagini pentru citire ulterioară, să traduceți articole în diferite limbi și chiar să vă lansați într-un mod de hartă, astfel încât să poată vedea articolele geoetichetate aproape de dvs. 

Au fost o mulțime de încercări eșuate de a face această listă. Google Maps ar fi fost plăcut să existe, deoarece Bing este nasol, dar în afară de performanța agitată, geolocalizarea prin Wi-Fi nu este de încredere și nu puteți efectua căutări fără o blocare. Skype se lansează, dar nu vă va permite să vă conectați și, în mod similar, Calea se deschide, dar nu se va conecta pentru a vă reîmprospăta cronologia. Path pare să fi trimis mai multe actualizări de fiecare dată când încercam să reîmprospătez. Fără zaruri cu Kindle sau Netflix, care lipsesc atât de mult în PlayBook's App World. 

Majoritatea jocurilor se blochează la deschidere, dar am reușit să rulez un MUD mediocru în stil EVE Online, numit The Infinite Black .  Unele aplicații au funcționat perfect, dar fie aveau alternative perfecte deja disponibile pentru PlayBook, fie nu erau atât de interesante.   

Merită menționat că Google Voice părea să funcționeze bine, dar din moment ce sunt în Canada, nu am avut ocazia să-l testez. Există anumite aplicații pentru Android Market de care v-ați bucurat pe BlackBerry PlayBook-ul dvs. proaspăt jailbreak?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here