Mâine începe următoarea generație de Xbox: iată la ce să vă așteptați

Mâine este anunțul pentru consola de ultimă generație a Microsoft, succesorul celebrului Xbox 360 al companiei. Băieții din Redmond au fost ascunși în legătură cu noua lor fiară de divertisment (folosind cel mai probabil Conul Tăcerii în cadrul întâlnirilor), dar câteva zvonuri au scăpat, permițându-ne să încercăm la ceea ce ne-am putea aștepta mâine pe scenă.

VGLeaks a lansat o colecție de documente care arată specificațiile hardware ale următoarei Xbox; Aceste scurgeri au fost confirmate la scurt timp de către Kotaku și se cred că sunt specificațiile finale de producție. Se spune că consola are un CPU cu 8 nuclee care rulează la 1.6 Ghz, 8 GB de RAM DDR3 și un hard disk intern „mare” pentru stocare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Kotaku a primit, de asemenea, rapoarte următorul Xbox va integra o unitate de disc Blu-ray pentru a vă bucura de vizionare de înaltă definiție. Pentru aceia dintre cititorii noștri care încă se țin de DVD-urile lor HD – chiar este timpul să renunțe acum.

În ceea ce privește accesoriile, nu se așteaptă să se schimbe prea multe pentru controlul Xbox 360; Microsoft are un design solid și este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut până în prezent pe o consolă de jocuri.

Din cauza scurgerii majore de „Xbox 720” din vara lui 2012, știm destul de multe despre viitorul Kinect 2 pe care Microsoft l-a planificat. Unitatea are upgrade standard la care ne-am aștepta: precizie, imaginile mai bune, microfonul potrivit și o cameră mai bună. În plus, este de așteptat ca unitatea să includă procesare hardware dedicată, suport pentru recunoașterea mâinilor și capacitatea de a urmări până la patru jucători simultan (este timpul să cumperi o cameră de zi mai mare).

În fața interfeței, ne așteptăm să vedem un tablou de bord actualizat cu Live Tiles, care să se potrivească experienței Windows 8 și să integreze mai stricte a televiziunii prin cablu.

Unul dintre cele mai rele zvonuri care circulă pe care putem spera să-l omorâm mâine este „always-on DRM”; acest lucru ar necesita ca consola să fie întotdeauna conectată la o conexiune activă la internet în timp ce jucați jocuri. Evident, această idee a stârnit o revoltă și nu pot decât să speri pentru viața Microsoft că acest zvon este dezmințit pe scenă.

Pe lângă o actualizare a hardware-ului și a îmbunătățirii cu Kinect, nu ne așteptăm la experiența nu revoluționare. Microsoft a tachinat un proiect cunoscut sub numele de IllumiRoom, care folosește un proiector Pico și Kinect pentru a vă transforma camera într-un holopunt în stil Star Trek; de acum, nu numai că proiectul pare prea scump de implementat, dar cel mai probabil va rămâne pe rafturile diviziei de cercetare a Microsoft pentru o viață mai lungă.

Vom avea toate întrebările noastre dezvăluite mâine, la 10:00 PST. Urmăriți un flux live al evenimentului pe tabloul de bord al Xbox 360 sau conectați-vă pe dispozitivul Windows Phone 8 urmând aceste instrucțiuni!

Ce sperați să vedeți de anunțul de mâine?

Cel mai important

CINE ESTE EMOZAT?!

Surse: VGLeaks, Kotaku [1,2, The Verge [1,2,3, Edge, 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here