Tom Clancy's XDefiant: data lansării, înregistrarea la testul beta și tot ce știm

Sursa: Ubisoft

Venerabilul autor Tom Clancy și-a împrumutat numele multor filme, emisiuni TV și filme, inclusiv unele dintre cele mai bune titluri Ubisoft. Rainbow Six, The Division, Splinter Cell și Ghost Recon au izvorât din ficțiunea sa militară și au devenit mari succes în sine – dar dacă ar fi toate în același joc? Aruncat într-un platou combinat pe care nimeni nu l-a comandat, Ubisoft s-a inspirat din universul Tom Clancy pentru a crea un nou shooter la persoana întâi care să promite să zdruncine genul. Are ceea ce este necesar pentru a fi unul dintre cei mai buni shootere de pe Xbox și PC?? Numai timpul va spune. Iată tot ce știm despre viitorul shooter, XDefiant.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

XDefiant

 • Ce este XDefiant?
 • Clasă
 • Înscriere beta
 • Hărți și moduri
 • Personalizare
 • Joc încrucișat
 • Unde să te joci
 • Cerințe PC
 • Cost
 • Eliberare

Ce este XDefiant?

Tom Clancy's XDefiant este un viitor shooter free-to-play, 6v6, la persoana întâi, care include clase de jucători aleși din lumea lui Tom Clancy. Deși încă nu am văzut prea mult joc, luptele rapide și libere, încărcările personalizabile și hărțile plate cu mișcare verticală limitată amintesc de Call of Duty, în timp ce clasele și personajele evocă indicii de Overwatch. Nu seamănă cu tot ce a oferit Ubisoft până în acest moment.

Ce clase sunt în XDefiant?

Sursa: Ubisoft (captură de ecran)

La lansare, XDefiant va prezenta patru clasa bazate pe jocurile populare Tom Clancy:

 • Echelon: Scos din Splinter Cell (amintiți-vă jocul?), Eșalonul sunt personaje de asistență care pot fi folosite pentru a oferi informații colegilor de echipă și a refuza informațiile inamicilor.
 • Curățătorii: Curățenii diviziei sunt principalii agresori și au abilități mari de daune.
 • Proscriși: Tot din The Division, Proscrișii acționează ca vindecători.
 • Lupi: Lupii de la Ghost Recon sunt tancurile lui XDefiant. Au o sănătate sporită și pot instala scuturi pentru a-și ajuta colegii de echipă.

Principala atracție a lui XDefiant este că se trage din multe dintre jocurile Tom Clancy din catalogul Ubisoft, așa că ne putem aștepta la clasa inspirată de Rainbow Six și poate chiar la jocurile mai obscure, cum ar fi Tom Clancy's H.A.W.X. și Tom Clancy's Endwar. Ubisoft a menționat că mai multe fapte noi se vor alătura după multe precum și constau în mai crossover-uri Tom Clancy, și „dincolo”, ceea ce sugerează că jocul se poate ramifica în alte serii Ubisoft. La o inspecție mai atentă, produsele cosmetice pentru a fi extrase din alte titluri populare Ubisoft, cum ar fi Assassin's Creed și Watch Dogs, așa că s-ar putea să se alăture și ei ca clasă.

Există o versiune beta? Cum mă înscriu?

Sursa: Ubisoft

Dezvăluirea XDefiant a venit și cu o altă revelație - că urmează versiunea beta, mult mai devreme decât crezi. Începând cu august. 5, jucătorii se pot pregăti pentru o oportunitate de a încerca singuri jocul și de a oferi feedback echipei de dezvoltare. Veți avea ocazia să vă aveți cu platforma aleasă de dvs., așa că mergeți pe site și completați scurtul chestionar pentru a începe.

Ce hărți și moduri vor fi disponibile în versiunea beta?

Sursa: Ubisoft

Ubisoft intenționează să lanseze versiunea beta cu 10 hărți - șapte dintre ele vor fi hărți de arena, în timp ce celelalte trei vor fi hărți liniar. Cele două tipuri de hărți sunt legate de moduri de joc unice, dintre care vor fi, de asemenea, disponibile pentru a fi jucat în timpul beta. Sunt:

 • Dominație (arenă)
 • Conducător (arenă)
 • Încărcare (Arena)
 • Escortă (liniară)
 • Controlul zonei (liniar)

În ceea ce privește hărțile, Ubisoft nu a confirmat nume sau alte detalii. În trailerul dezvăluire, vedem fotografii cu lupte care se desfășoară în ceea ce pare a fi o stație de metrou, probabil bazată în metrourile din New York de la The Division. O altă fotografie are loc în ceea ce pare a fi un fel de depozit de vechituri. Deoarece personajele se bazează pe jocurile Tom Clancy, am că și hărțile vor fi la fel.

Cum este personalizarea lui XDefiant?

Sursa: Ubisoft

Personalizarea pare să fie o problemă importantă în XDefiant. În XDefiant, jucătorii produse pot personaliza încărcările de arme și pot echipa diverse cosmetice și accesorii pentru echipamentul lor. Trailerul de dezvăluire ne-a oferit o scurtă privire asupra unora dintre arsenalele ambalate în joc, inclusiv puști cu lunetă, pistoale-mitralieră, puști de asalt și scuturi anti-revolta.

Jocul are, de asemenea, un stil distinct, imediat evident din prezentarea jocului. În cuvintele lui Ubisoft, XDefiant poate fi descris ca o „lupte de foc rapid care întâlnesc punk rock mosh pit”. Probabil că veți putea personaliza aspectul personajului dvs. cu echipamente din diferite titluri Ubisoft, chiar și unele din afara Universului Tom Clancy.

Pe lângă articolele cosmetice și încărcările de arme, jucătorii vor avea și câteva opțiuni de luat în considerare atunci când selectează o clasă. Fiecare facțiune are abilități pasive, un gadget secundar și o mișcare specială numită „Ultra”.

XDefiant va avea joc încrucișat?

Sursa: Ubisoft

Crossplay-ul a devenit din ce în ce mai popular în shooter-urile multiplayer, iar XDefiant nu este diferit. Deși Ubisoft se angajează să aducă jocul încrucișat în XDefiant, nu promite că va fi disponibil la lansare. Recent, jocul încrucișat a fost anunțat pentru Rainbow Six Siege, dar a păstrat versiunea pentru PC separată din motive de echilibru.

XDefiant este un shooter mult mai rapid decât Rainbow Six Siege, așa că s-ar putea să-i vedem pe jucători de PC în amestec, în mod similar Call of Duty a făcut-o în Warzone și Cold War.

Va trebui să folosesc Ubisoft Connect pentru a juca XDefiant?

Sursa: Ubisoft (captură de ecran)

Da, va trebui să adăugați sau altă platformă la lista dvs. XDefiant va fi disponibil doar pentru Ubisoft Connect la lansare. Deși acest lucru nu afectează cu adevărat pe jucătorii de pe consolă, jucătorii de pe computer nu vor putea juca pe Steam sau pe Epic Game Store.

Cerințe PC XDefiant?

Sursa: Ubisoft (captură de ecran)

Ubisoft nu a anunțat încă niciun cuvânt despre specificațiile PC-ului, dar nu vă vom asigura că vă vom actualiza atunci când o faceți. Între timp, nu strică niciodată să-ți actualizezi hardware-ul PC-ului, așa că, dacă vrei să-ți actualizezi PC-ul de gaming, verifică opțiunile noastre pentru cel mai bun GPU, cel mai bun procesor și cea mai bună memorie RAM pentru a profita la maximum de XDefiant atunci când se lansează. Merită remarcat, totuși, că piesele sunt încă rare la momentul scrierii acestui articol.

Cât va costa XDefiant?

Sursa: Ubisoft (captură de ecran)

XDefiant este free-to-play, dar Ubisoft va lansa probabil XDefiant cu niște pachete de început care vor costa bani reali, așa cum este tipic pentru majoritatea jocurilor free-to-play. În mod normal, jocurile free-to-play pot fi savurate în întregime gratuit, dar adesea îi atrag pe jucători să cheltuiască o parte din banii câștigați cu greu pe produse cosmetice sau cuții de pradă. În momentul în care scriu acest articol, Ubisoft nu a confirmat dacă vom cheltui valoarea în joc, număr real sau combinație a ambelor în XDefiant.

Când se lansează XDefiant?

Sursa: Ubisoft (captură de ecran)

Ubisoft nu a anunțat încă o dată de lansare, dar având în vedere că solicită comunității să ia în considerare dezvoltarea, cred că jocul este destul de departe. Cu toate acestea, nu mi-aș ține respirația pentru o lansare din 2021, având în vedere că Ubisoft tocmai amânat Rainbow Six Extraction în 2022.

Când va fi lansat, va fi disponibil pe Xbox Series X | S, Xbox One, PC, PlayStation 4 și PlayStation 5.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here