Todoist confirmă aplicația pentru Windows 10, căutând testeri alfa care să „o facă grozavă”

Cu puțin timp în urmă, Todoist, serviciul extrem de populare a sarcinilor, a îmbunătățit aplicația TaskCrunch Windows Phone și dezvoltatorul lui, Jan Kratochvil. TaskCrunch este cu ușurință cea mai bună aplicație terță parte pentru Todoist pe Windows Phone în locul unui client oficial. O parte a doritei a avut loc în vederea unui suport mai bun pentru Windows, iar asta începe astăzi.

Todoist a confirmat o aplicație Windows 10 și cauți persoane care să-i ajute să o testeze alfa.

„Căutăm un grup mic de utilizatori Windows 10 pentru a testa prima versiune alfa a aplicației noastre. Dorim să discutăm cu utilizatorii noștri cu putere Windows despre modul în care utilizați.

Suntem încă în fazele incipiente de proiectare și dezvoltare. Devenind un tester alfa, veți avea un impact semnificativ asupra viitorului aplicației noastre Windows 10 – nu sunt doar rapoartele de erori pe care le căutăm. Suntem interesați să auzim feedback-ul dvs. sincer cu privire la caracteristicile care vă plac și că ar trebui să vă ajute să credeți."

Alpha înseamnă că este încă foarte, foarte devreme, dar cu un dezvoltator pasionat de Windows la bord, este clar că compania ia serios planurile pentru Windows 10. Dacă sunteți interesat să deveniți un tester alfa, accesați linkul sursă de mai jos pentru mai multe informații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus față de această veste grozavă, Todoist anunță și astăzi o actualizare pentru aplicația de desktop Windows existentă, și pentru aplicația Outlook. Iată ce este nou.

  • Suportul DPI ridicat înseamnă că veți putea seta un nivel de zoom care este confortabil pentru dvs. Nu mai strângeți ochii pentru a vă vedea sarcinile mici!
  • Posibilitatea de configurare manuală a setărilor proxy vă permite să accesați siguranța Totist din spatele firewall-ului dvs. corporativ.
  • Funcția „Întotdeauna pe partea de sus” vă permite să vă păstrați lista de sarcini ușor accesibilă pe desktop pe toate zilele.
  • Câteva remedieri de erori pentru a vă asigura că lucrurile funcționează așa cum vă așteptați.

Nicăieri Todoist nu confirmă sau neagă că aceasta va fi o aplicație universală pentru Windows. Cu toate acestea, Kratochvil este deja dovedit că este un dezvoltator de top Windows Phone, așa că am presupune cel puțin că suportul pentru telefon este pe masă undeva.

Actualizați: Oamenii care au participat la sondaj și-au înscris pentru a testa au văzut că asistența telefonică este menționată în proces. Deci, aceasta este o veste bună, deoarece probabilitatea înseamnă o aplicație universală.

Sursa: Todoist

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here