Conținutul abonamentului de sezon al lui Titanfall este momentan gratuit pe Xbox One și Xbox 360

Astăzi marchează aniversarea lansării Titanfall. FPS-ul științifico-fantastic de succes extraordinar de la Respawn Entertainment a fost lansat cu apreciere a criticilor pe scară largă după luni de hype intense. Pentru a comemora prima zi de naștere a lui Titanfall, EA a redus prețul permisului de sezon al lui Titanfall și al tuturor DLC-urilor asociate la 0 USD.00.

Abonamentul sezonului lui Titanfall conține trei pachete de hărți, la un preț normal de 9 USD.99 individual sau 24 USD.99 ca parte a reducerii la permisul multi-cumpărare.

Expediție

Primul este Expedition și Dl conține 3 hărți într-o lume neexploatată. Swampland, așa cum sugerează și numele, are loc într-o mlăștină presărată de copaci străini giganteși și temple antice. Copacii pot fi folosiți în gameplay-ul parkour, jucătorii pricepuți pot traversa porțiuni uriașe ale hărții fără a atinge solul. Scurgerea are loc într-un aspect urban destul de standard, în stil dărăpănat și încrucișat cu tranșee Titan, care oferă oportunități hilare de a-i iubi pe piloții obosiți în bucăți sângeroase. A treia hartă este Wargames, care plasează jucătorii într-un teren de antrenament în stil VR deteriorat, care amintește de Tron sau de misiunile VR ale Metal Gear Solid.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Marginea frontierei

Al doilea pachet de hărți de la Titanfall preia colonii mici, în curs de dezvoltare, cu accent pe industrie. Dig Site are loc într-o colonie minieră și prezintă labirinturi de peșteri și căderi de gropi periculoase. Exportul este o hartă pe timp de zi care poartă motivul unui port spațial. Aceasta ar conține diverse pericole de mediu care îi obligă pe jucători să fie mai atenți în travers lor. A treia hartă a lui Frontier - Haven - are loc într-un oraș futurist care până acum a evita conflictul dintre IMC și Miliție.

IMC Rising

IMC Rising organizează bătălia între coloniile mai vechi și așezările Miliției. Backwater are loc într-o colonie de pădure extrem de verticală. Zona 18 este o bază militară decrepită, căzută în paragină, iar Sand Trap aduce jucătorii într-un complex industrial arid.

Titanfall Season Pass Link magazin

Respawn și-a consolidat operațiunea înainte de inevitabilul Titanfall 2, despre care se așteaptă să renunțe la exclusivitatea Xbox. Dacă nu ați mai jucat Titanfall înainte, v-aș recomanda cu căldură dacă sunteți în FPS competitiv. Jocul este disponibil la prețul incredibil de rezonabil de 24 GBP.99 / 29 GBP.99.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here