Titanfall 2 confirmat de șeful Respawn

Cel mai prost păstrat secret din istoria recentă a fost dezvăluit oficial de Vince Zampella, CEO Respawn Entertainment. Titanfall 2 acum confirmat, iar franciza renunță exclusivitatea Microsoft în acest proces.

Vorbind cu IGN, Vince Zampella a spus:

„Bănuiesc că EA a anunțat o continuare, ca să mă pot juca și să mă prefac că nu știu nimic despre asta, sau

da. Deci lucrăm la o continuare. Nu există încă un nume oficial, dar lucrăm la asta."

Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că Respawn, format din echipamentul din spatele Call of Duty: Modern Warfare, a reușit să obțină un succes pe scară largă cu primul lor joc. Acest lucru a venit cu prețul atingerii mai multor platforme. Pentru a finanța jocul, Respawn a semnat un contract de marketing cu Microsoft și a primit un server dedicat Windows Azure pentru a rula componentele multiplayer ale jocului.

Când a fost întrebat ce s-ar fi schimbat Respawn cu privire la prima ieșire a lui Titanfall, COO Dusty Welsh nu s-a sfiit să aducă în discuție problema exclusivității. Zampella a clarificat că Titanfall nu ar fi existat fără sprijinul Microsoft: „Ei bine, aveam nevoie de asta, totuși. Nu am putut face jocul." EA a sugerat anterior că Titanfall va fi multiplatformă, iar aceste comentarii confirmă în esență că continuarea va ajunge și pe PS4.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

IGN l-a presat pe șeful Respawn asupra naturii potențiale a sequelului Titanfall. Vince a spus în esență că Respawn a ratat marcajul cu modul multiplayer bazat pe povestea al jocului, care a fost prea frenetic pentru a fi absorbit pentru mulți jucători (inclusiv eu).

„Poate că am fi putut amesteca puțin mai bine, pentru că unii oameni au dat peste cap și nici nu l-au văzut pentru că se petreceau atât de multe acțiuni în jurul lui. Este greu pentru că, dacă lovești peste cap cu ea, de-a intruziv și există oameni care nu doresc să-și facă asta."

Cred că împingerea unui singur jucător în multiplayer este potențial inteligentă dacă reușesc să o rezolve corect, dar așa cum spune Zampella, prima iterație a fost puțin prea puțin în practică.

Cred că, având astfel de hărți în pachete, se împarte comunitatea și îngreunează crearea de potriviri, este dezordonat.

În cele din urmă, Respawn a fost de acord cu criticile cu privire la abordarea blocată a jocului față de pachetele de hărți DLC. Multe jocuri populare FPS multiplayer oferă pachete de hărți DLC, este un element de bază - dar, făcând acest lucru, fragmentează comunitatea în ceea ce privește cine deține hărțile și cine nu. Zampella a spus că acest lucru nu se întâmplă din nou și, în schimb, Titanfall 2 va urma abordarea lui Evolve asupra pachetelor de hărți. „Cred că dacă am hărțile așa în pachete, împarte comunitatea și îngreunează crearea de potriviri, este dezordonat." În acest scop, tot DLC-ul lui Titanfall este acum gratuit permanent pentru oricine a diferite jocului, indiferent de platformă. Deși hărțile apar în continuare în liste de redare separate, acest lucru ar trebui să servească pentru a pune capăt fragmentării.

Utilizarea multiplatformelor va ajuta la consolidarea Titanfall ca element de bază FPS și ar putea crește pentru a provoca dominația Call of Duty asupra FPS-ului multiplayer twitch. Mulți au văzut Advanced Warfare și exo-costumele și pseudo-mechurile sale ca un segway în tendințele științifico-fantastice ale lui Titanfall. Să sperăm că competiția dintre cele două francize ar duce la mai multă inovație, ceva ce Call of Duty este critic din ce în ce mai mult pentru că îi lipsește.

Sursa: IGN

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here