Este timpul să faceți upgrade la iOS 14 dacă puteți să primiți în continuare actualizările Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams nu va mai suporta iOS 13 după octombrie 2021.
  • Telefoanele care rulează iOS 13 vor putea în continuare să folosească Teams după oprire, dar nu vor primi actualizări ale aplicațiilor.
  • Începând cu 3 iunie 2021, 90% dintre iPhone-urile din ultimii patru ani rulează iOS 14 și nu vor fi afectate de schimbarea viitoare.

Microsoft Teams va renunța la suportul pentru iOS 13 în octombrie 2021. Detalii despre modificarea au fost trimise într-un mesaj în Centrul de administrare Microsoft 365 (prin OnMSFT). În octombrie, Microsoft va renunța și la suportul pentru orice versiune sub iOS 13. Se așteaptă ca schimbarea să înceapă la începutul lunii octombrie 2021 și ar trebui să se încheie până la sfârșitul lunii respectiv.

Orice iPhone care rulează iOS 13 va putea în continuare să folosească Microsoft Teams după octombrie, dar nu vor primi actualizări pentru aplicare. Acestea includ și actualizări de securitate, care sunt deosebit de importante pentru Microsoft Teams. După modificare, noile instalări ale Teams nu vor fi permise pe dispozitivele iOS neacceptate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Vom retrage asistență mobilă Teams pe iOS versiunea 13 și mai jos”, spune un mesaj în Centrul de administrare Microsoft 365. „În schimb, recomandăm utilizatorilor să facă upgrade la versiuni iOS mai noi, care este locul în care vom continua să investim resursele noastre de dezvoltare. De asemenea, vom începe să încurajăm utilizatorii să actualizeze cea mai nouă versiune de Teams dacă rulează versiuni mai vechi de 1 an,"

Această schimbare probabil nu va afecta mulți oameni. Potrivit Apple, cu 3 iunie 2021, 90% dintre iPhone-urile din ultimii patru ani rulează iOS 14.

Microsoft Teams

Microsoft Teams este o aplicație populară pentru comunicarea cu colegii, prietenii și familia. Pentru a primi actualizări pentru acesta pe un iPhone, va trebui să faceți upgrade la iOS 14.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here