Acest laptop subțire Lenovo este un cadou grozav de vacanță de ultimă oră la o reducere de 200 USD

Să recunoaștem: mulți dintre noi nu ne-am încheiat încă cumpărăturile de sărbători. Vrem să facem totul devreme în fiecare an, dar timpul trece și înainte să vă dați seama, este săptămâna înainte de Crăciun și ne frământăm. Doar eu?

Dacă aveți un laptop pe lista dvs. de idei de cadouri anul acesta, B&H oferă o ofertă destul de bună pe un notebook Lenovo care are un cadou excelent de ultimă oră. Lenovo IdeaPad Slim 7 are o reducere de 200 USD la B&H, doborând-o la doar 799 USD. Pentru prețul acela, este o cumpărare solidă.

Lenovo IdeaPad Slim 7 | 200 USD reducere

Laptop Lenovo este excelentă la 799 de dolari și puteți obține acest lucru înainte de Crăciun dacă săriți acum.

  • 799 USD la B&H

Lenovo IdeaPad Slim 7 este un 15.Laptop de 6 inchi cu un afișaj clar de 180p, astfel are suficient spațiu pentru a lucra. Este susținut de procesorul Intel Core i7 de a 10-a generație, care oferă suficienti cai putere pentru ca mulți oameni să se înțeleagă fără probleme. Cu 16 GB de RAM, este puțin probabil să se simtă lent și (ei bine, dacă nu aveți 100 de fișier Chrome deschise).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate acestea sunt asociate cu 512 GB de stocare, pe care au grijă de majoritatea oamenilor nu vor umple niciodată complet. Dacă aveți nevoie de mai multe, există un port Thunderbolt, puteți conecta la unitate sau externă pentru a obține viteze maxime de transfer posibil. Sau, dacă aveți carduri SD prin preajmă, puteți introduce unul în cititorul de carduri SD inclus.

Lenovo susține că veți obține până la 15 ore de viață a bateriei la o singură încărcare. Singurul dezavantaj aici este ca esti blocat cu grafica integrata, asa ca nu vei folosi prea mult acest laptop pentru jocuri. Dacă aceasta nu este o prioritate pe care o să cauți într-un laptop, totuși, este greu să faci mult mai bine pentru 799 USD.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here