Acest monitor Samsung are curbe care vă vor face să roșești pentru 700 USD,

Sursa: Samsung

Ce trebuie sa stii

  • Monitorul de computer Samsung Odyssey G7 este acum disponibil pentru precomandă.
  • Monitorul curbat este disponibil fie pe 27 inchi, fie pe 32 inchi.
  • Este disponibil pentru precomandă de la Amazon proiect de la 700 USD și vine pe 13 iulie 2020.

Noul monitor Odyssey G7 la Samsung este acum disponibil pentru precomandă pe Amazon deschis de la 700 USD. Monitorul curbat este disponibil fie în format de 27 de inchi, fie de 32 de inchi și are o curbură de 1000R. Lista Amazon pentru monitor arată că acesta va fi lansat pe 13 iulie 2020, dar puteți precomanda acum în orice dimensiune.

Ecranul monitorului are o rata de reîmprospătare de 240 Hz și un timp de răspuns de 1 ms. Acceptă atât NVIDIA G-Sync, cât și AMD FreeSync Premium Pro pentru a preveni scăderea cadrelor din jocuri. Este un panou QLED, care ajută negrul să apară mai profund și culorile să pară mai vii. Are cu 25% mai mult spațiu decât sRGB Doar folosirea tehnologiei Quantum, conform listei sale.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Curbura vizualizajului, timpul de raspuns rapid si rata de reîmprospătare de 240 Hz ar trebui să se combine pentru un joc imersiv sau media. Samsung a anunțat inițial Odyssey G7 la CES 2020 alături de Odyssey G9, mai mare, de 49 de inci. În acest moment, Odyssey G9 nu pare să fie disponibil pentru precomandă, dar acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece ambele monitoare au fost inițiale setate să fie lansate în T2 2020.

Monitor Samsung Odyssey G7

Acest monitor curbat are o rată de reîmprospătare de 240 Hz, un timp de răspuns de 1 ms și acceptă atât NVIDIA G-Sync, cât și AMD FreeSync Premium Pro.

  • De la 700 USD la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here