This specială Minecraft vărsă secrete în „Actualizarea Peșterilor și stâncilor”, inclusiv alte nume potențiale

Sursa: Mojang Studios | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • „The Secrets of Minecraft” este o nouă serie YouTube de la Mojang Studios care, ați ghicit, împărtășește secrete din trecutul lui Minecraft.
  • Cel mai recent episod este acum disponibil și discută prima jumătate a venerabilei „Actualizări Caves and Cliffs” pentru Minecraft.
  • Pe lângă comentariul plin de umor, unele dintre secretele dezvăluite includ modul în care au fost înregistrate sunetele țipete de capre și multe altele.
  • Am aflat, de asemenea, câteva dintre numele care au fost luate în considerare pentru actualizare, pe lângă actualizarea acum oficială „Caves and Cliffs Update”.'

Minecraft s-a bucurat de viață lungă și prosperă, dar asta înseamnă și că există o mulțime de secrete necunoscute din culise la Studiourile Mojang în timpul dezvoltării continue a Minecraft. Cu noul lor serial, The Secrets of Minecraft, Mojang le împărtășește spectatorilor câteva dintre aceste secrete (cu comentariul lor umoristic tipic de la doi naratori disfuncționali). Ultimul episod din The Secrets of Minecraft a explorat diverse secrete din actualizările anterioare, dar cel mai nou episod restrânge atenția și se uită numai la prima parte a masivului Caves and Cliffs Update.

După cum era de așteptat, primim multe mai multe glume ciudate de la cei doi nar ai seriei, care continuă rivalitatea pasivă agresivă, dar aflăm și câteva fapte frumoase despre actualizarea Peșterilor și stâncilor. Specialul include artă conceptuală pentru axolotl, capră și gardian, care arată incredibil de adorabil. Aflăm, de asemenea, că înregistrările pentru gloata rară de capre care țipă sunt o combinație de capre reale și oameni care se prefac a fi capre, ceea ce este interesant. În cele din urmă, vom afla câteva dintre numele care au fost luate în considerare pentru Actualizarea Peșterilor și Stâncilor, inclusiv opțiuni precum Actualizarea Peșterilor și Vârfurilor, Actualizarea Minerului, Actualizarea Tectonicului și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Videoclipul merită vizionat pentru orice fan Minecraft, la fel ca și lista noastră cu cele mai bune jucării și cadouri Minecraft. Minecraft este cel mai grozav joc creat vreodată și a ajuns la acel punct doar printr-o iterație constantă și o lungă istorie de dăruire din partea studiourilor Mojang. Cu The Secrets of Minecraft, sperăm, vom afla mai multe despre călătoria care ne-a adus aici.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

  • 30 USD la Microsoft (Xbox Starter Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows Starter Collection)
  • 30 USD pe Amazon (Colecția PlayStation Starter)
  • 30 USD pe Amazon (Switch)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here