This specială Minecraft analizează cele 91 de blocuri noi care apar în „Actualizarea Peșterilor și stâncilor”

Sursa: Mojang Studios | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • „Actualizarea Peșterilor și stâncilor” este una dintre cele mai mari actualizări pentru Minecraft vreodată și va apărea în două părți la sfârșitul acestui an.
  • Prima jumătate a „Actualizării Peșterilor și stâncilor” este mai plictisitoare pe hârtie, dar o nouă specială Minecraft arată de ce ar trebui să fii în continuare entuziasmat.
  • Minecraft câștigă până la 91 de blocuri noi în următoarea actualizare, inclusiv zăpadă praf, ardezie adâncă, minereu brut nou, cupru și multe altele.
  • Prima jumătate a „Actualizării Peșterilor și stâncilor” este de așteptat să sosească un moment dat în această vară.

Minecraft are un mare înainte, cu nu o, ci două actualizări majore planificate pentru a fi lansat mai târziu în acest an. Actualizarea Caves and Cliffs se lansează acum în două părți separate în 2021, iar mulți jucători au deplâns dimensiunea „dezamăgitoare” a primei reprize. O nouă serie specială Minecraft YouTube începe astăzi cu un videoclip despre cele 91 de noi blocuri care se îndreaptă către Minecraft cu prima parte a actualizărilor Caves and Cliffs și oferă câteva motive pentru îngrijirea jucătorilor Minecraft ar trebui să fie în continuare în această lansare.

This specială se referă la blocuri și oferă o privire mai atentă asupra câtorva dintre noile adăugări care apar în actualizarea Caves and Cliffs. Acestea includ blocuri precum zăpada praf, care creează capcane înșelător de nevinovate în vârful munților; dripleaf, care oferă platforme temporare de sărituri; deepslate, care poate fi găsit doar în cele mai joase părți ale lumii; blocuri de peșteră luxuriante, care adaugă o tonă de viață și frunziș nouă la Minecraft; și multe altele nici măcar nu sunt menționate aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Una dintre cele mai interesante schimbări care au loc în Minecraft cu actualizarea Caves and Cliffs este modificarea texturilor de minereu și adăugarea de elemente de minereu brut. Minecraft realizează texturile de minereu pentru a le face mai distincte vizuale, fără a se baza pe culori, o schimbare importantă pe care Microsoft a abordat-o în timpul sărbătoririi Zilei Globale de Conștientizare a Accesibilității. Minereu brut face, de asemenea, Minecraft mai consistent, făcând astfel fierul, aurul și cuprul să piardă elemente de minereu brut care trebuie să topite în loc de blocuri întregi.

Dacă sunteți încântat de actualizare Peșterilor și stâncilor, merită să vizionați prima specială Minecraft care detaliază unele dintre noile blocuri. Mai avem ceva timp de așteptare înainte de o primă actualizare Caves and Cliffs pentru Minecraft, dar puteți aștepta la timp, verificați lista noastră cu cele mai bune produse, jucării și cadouri pentru Minecraft.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

  • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)
  • 30 USD pe Amazon (Colecția Starter Playstation 4)
  • 30 USD pe Amazon (Nintendo Switch)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here