Acest pachet de instruire Microsoft Azure costă doar 30 USD astăzi”,

Trăim oficial în era cloud-ului. Nenumărate companii din aproape fiecare industrie se bazează pe infrastructuri de cloud computing din ce în ce mai puternice și mai complexe pentru a ajunge la noi clienți și a inova produse, iar dependența noastră de aceste platforme pare să crească pe zi ce trece.

Microsoft Azure este unul dintre cele mai importante servicii de cloud computing de pe piață, iar pachetul de certificare esențial Microsoft Azure vă va învăța cum să vă valorificați întreaga putere pentru peste 95% reducere la doar 29 USD.99.

Cu 30 de ore de instruire conduse de profesioniști din industrie, acest pachet vă prezintă atât elementele fundamentale, cât și elementele mai avansate ale acestei platforme cloud premiate.

Veți învăța cum să găzduiți aplicații foarte scalabile și tolerante la erori prin instrucțiuni care vă arată cum să creați aplicații web și baze de date SQL, să creați fluxuri de lucru în trei etape folosind Git, să urmăriți fișiere și să creați depozite și multe altele.

Există, de asemenea, instrucțiuni care vă ghidează prin cele mai recente tendințe și cele mai bune practici utilizate în arhitectura AWS.

Obțineți abilitățile de care aveți nevoie pentru a prospera în era cloud-ului cu pachetul de certificare Microsoft Azure esențial pentru doar 29 USD.99 — peste 95% reducere la prețul obișnuit pentru o perioadă limitată.

Prețurile pot fi modificate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here