Aceasta este cea mai bună ofertă pe RAM pentru constructorii de PC-uri în această Cyber ​​​​Monday

Ori de câte ori există o ofertă bună pe RAM este un moment pentru a profita și, pe măsură ce săptămâna Cyber ​​​​ ​​Monday continuă să se desfășoare, această ofertă pe care ar trebui să o obțineți. Indiferent dacă construiți un computer Intel sau AMD, acest kit de 16 GB de RAM Corsair Vengeance de 3000 MHz este ceea ce ar trebui să puneți în el chiar acum.

Ia-l cât pot

Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz

Cel mai mic preț de până acum

Prețurile RAM sunt notoriu instabile, dar acest kit de 16 GB de la Corsair este de calitate excelentă, sunt performanțe grozave și la 58 USD este cel mai mic preț de până acum.

  • Vezi pe Amazon

Corsair este unul dintre cei mai cunoscuți și mai populari furnizori de kituri RAM din motive întemeiate. Este fiabil, de obicei la un preț bun și sunt performanțe grozave. Și în special pentru acest kit Vengeance, primești și bastoane destul de reduse, ceea ce face potrivit și pentru construcții mai mici.

Am folosit RAM Corsair Vengeance de ceva vreme, cel mai recent într-o versiune pe care am creat-o pentru fiul meu. Ca practic toate kiturile RAM, din cutie rulează la 2133 MHz, dar este ușor să-l faci să ruleze la viteza nominală. Pur și simplu intrați în BIOS-ul de pe computer și activați profilul XMP. Apăsați pe salvare, reporniți și ar trebui să fiți gata.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am găsit, de asemenea, că RAM Corsair Vengeance este destul de adaptată și la overclocking. 3000 MHz nu este nimic de mirosit, dar dacă construiți un computer Ryzen în special, cu cât puteți strânge mai multă viteză de ceas din memoria RAM, cu atât mai bine. Kilometrajul va varia întotdeauna de la un kit la altul, dar nu am avut probleme să obțin câteva sute de MHz în plus din memoria RAM Vengeance fără a fi nevoie să modifice sincronizarea.

Nu este strălucitor, cu un aspect destul de subestimat și fără RGB încorporat, dar face treaba și o face fără probleme. Și acum, la cel mai mic preț de până acum, este siguranța de cumpărare în acest weekend de Black Friday.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here