Acest joc Battleship construit pentru Surface Duo este oarecum genial

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • Dezvoltatorul Alexis Menard a creat o versiune web a Battleship care profită de ecranele duale ale Surface Duo.
 • Navele tale apar pe un ecran în timp ce flota inamicului este pe celălalt.
 • încercați acum crearea lui Menard Battleship pe web.

Suntem obligați să vedem că nu lipsesc aplicații, jocurile și conceptele distractive care folosesc ecranele duale ale Surface Duo în moduri unice, acum că este în sălbăticie. O astfel de idee este o versiune bazată pe web a Battleship creat pentru a face afișajele lui Duo să funcționeze ca și grilele Battleship din copilăria ta.

Experiența Battleship a fost creată de Alexis Menard, care lucrează la motorul web Blink/Chromium la Intel și se concentrează, de asemenea, pe „suportarea cu ecran dublu/dispozitive pliabile pe web”, conform biografiei sale pe Twitter. Configurația vă plasează navele pe ecranul de jos, în timp ce grila inamicului controlat de computer se află pe ecranul de sus atunci când este pliată în modul laptop. După ce ați încărcat, faceți pe rând cu computerul, apăsând pe spații pentru a încerca să vânați navele sale.

Acum, cu hardware-ul chiar strălucește. Dacă aveți un @surface duo, mergeți la //t.co/ujepZinDvc. Dacă poți, poți instala pe ecranul de pornire. Toate cu web! cc @surfaceduodev #pwa #surfaceduo #surface #DoOneBetter pic.stare de nervozitate.com/uL75Tg05wf

— Alexis Menard (@darktears) 11 septembrie 2020

Este o mică experiență distractivă care arată ceva din ceea ce face Duo unic. Există, de asemenea, opțiuni pentru a ajusta jocul pentru funcționarea pentru Samsung Galaxy Fold, ASUS ZenBook Pro Duo și chiar și viitorul Surface Neo. Desigur, puteți juca doar într-un browser web de pe computer, făcând clic pe grilă pentru fotografie. Dar unde e distracția în asta?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Surface Duo este disponibil acum vizual de la 1.400 USD la Microsoft, Best Buy și AT&T. Și dacă aveți nevoie de protecție în timp ce aruncați practic obuze marea liberă, am adunat unele dintre cele mai bune huse Surface Duo disponibil în prezent.

Dubla distracția

Microsoft Surface Duo

Două ecrane sunt mai bune decât unul

Microsoft se aprofundează în viitorul pliabililor cu un dispozitiv ambițios cu dublu ecran, cu două ultra-subțiri 5.Ecranele AMOLED de 6 inchi legat de o balama de 360 ​​​​de grade. Acest smartphone Android de buzunar, cu cerneală activată, marchează cel mai recent din gama Surface, proiectat pentru productivitatea mobilă.

 • De la 1.400 USD la Microsoft
 • De la 1.400 USD la Best Buy
 • De la 1.400 USD la AT&T

Microsoft Surface Duo

Principal

 • Recenzie Surface Duo
 • Cele mai bune accesorii pentru Surface Duo 2020
 • Cele mai bune carcase Surface Duo 2020
 • Cele mai bune stilouri Surface Duo 2020
 • Lista specificațiilor Surface Duo
 • Economii până la 700 USD la Surface Duo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here