Această aplicație citește meniul contextual Windows 10 pe Windows 11

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • O aplicație numită Windows 11 Classic Context Menu restaurează meniul contextual clasic pe Windows 11.
  • face acest lucru și prin Registrul pe Windows 11, dar aplicația oferă o soluție cu un singur clic.
  • Unii au criticat meniul contextual Windows 11 pentru ca oamenii să facă clic pe „Afișează mai multe opțiuni” pentru a efectua anumite sarcini.

Windows 11 aduce un nou meniu contextual ca parte a revizuirii sale vizuale. Noul meniu contextual elimină o parte din dezordinea văzută în meniul contextual clasic pe Windows 10. În timp ce uniiză apreciază meniul contextual mai curat, altora nu le place să facă clic pe „Afișați mai multe opțiuni” pentru a efectua anumite sarcini. Este posibil să restabiliți meniul contextual clasic pe Windows 11 cu o aplicație numită Windows 11 Classic Context Menu (prin Sordum).

De asemenea, puteți restabili meniul contextual clasic prin Registrul utilizând linia de comandă, dar unii proprietari de PC-uri nu vor dori să folosească manual linia de comandă. Meniul contextual clasic Windows 11 oferă o soluție cu un singur clic care poate activa sau dezactiva meniul contextual clasic. Face acest lucru prin linia de comandă, dar utilizatorii finali trebuie să interacționeze doar cu o interfață simplă, în loc să se ocupe de cod.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ca și în toate aplicațiile sau funcțiile care trebuie să aibă nevoie de modificare a registrului, oamenii ar trebui să procedeze prudență și să se asigure că înțeleg ce fac cu computerul lor.

Sursa: Sordum

În timpul dezvoltării Windows 11, Microsoft a explicat necesitatea revizuirii meniului contextual. Compania a subliniat faptul că meniul contextual a „crescut într-un mediu nereglementat timp de 20 de ani, de la Windows XP, când a fost introdus IContextMenu." Acest lucru a făcut meniul contextual mai lung și plin de elemente pe care mulți oameni nu le folosesc. Noul meniu contextual este mai scurt și mai organizat, dar nu le displace.

Sordum, creatorii Windows 11 Classic Context Menu, subliniază că trebuie să faci clic pe „Afișați mai multe opțiuni” necesită, de asemenea, mai mult timp. Compania sub formă de locuri de muncă ar putea pierde destul de mult timp dacă toți angajații lor ar trebui să facă clic în mod regulat pe noi meniu contextual.

Meniul contextual clasic Windows 11

Această aplicație vă permite să aduceți înapoi meniul contextual clasic de la Windows 10 la Windows 11.

  • Gratuit la Sordum

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here