Acest DVD Writer extern Asus ZenDrive de 18 USD este potrivit atât pentru PC, cât și pentru Mac,

Pe măsură ce computerele devin din ce în ce mai subțiri în zilele noastre, au început să lase deoparte tehnologia cu care ne-am obișnuit în trecut pentru a economisi spațiu. Dacă sunteți unul dintre mulți dintre cei care încă mai folosesc un CD/DVD Writer extern, dar nu aveți unul echipat pe computer, B&H are astăzi o afacere excelentă de care ar trebui să profitați. Asus ZenDrive U9M External DVD Writer scade la doar 17 USD.99 acolo când tăiați cuponul de pe pagină pentru a economisi 55% din prețul său obișnuit de 40 USD. Aceasta este cea mai bună ofertă pe care am văzut-o vreodată pentru această unitate care se vinde în mod regulat cu aproximativ 36 USD în medie la Amazon.

Acest DVD writer ultra-subțire are o grosime de doar 13 mm și oferă suport atât pentru PC, cât și pentru Mac. Vine cu USB 2.0 și cabluri de tip C, astfel încât să îl puteți conecta cu ușurință la un computer care acceptă oricare dintre opțiuni. Este inclusă și funcția Nero BackItUp, care poate fi utilă pentru dispozitivele dvs. Android, împreună cu DISC Encryption II, care vă oferă controale pentru parole și funcționalitate de fișiere ascunse. Cu viteze de citire și scriere de 8X și respectiv 24X, veți putea reda sau crea discuri eficient.

Aproape 200 de clienți de la Amazon au lăsat o recenzie pentru această unitate, rezultând o evaluare de 4.4 din 5 stele.

Vezi la B&H Photo

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here