Aplicația terță parte Starbucks Buckstar renunță la suportul pentru carduri de recompensă pe fondul schimbărilor de securitate

În saga în curs de desfășurare a aplicațiilor oficiale de pe Windows Phone, se întâmplă adesea ca companiile terțe să intervină pentru a umple golul. Un exemplu este Buckstar, care a fost una dintre ultimele aplicații a rămas care a permis utilizatorilor să se conecteze la contul Starbucks pentru a-și gestiona cardul de recompense. Acum, această funcție este abandonată din cauza unor modificări de securitate aduse de Starbucks.

Dezvoltatorul aplicației, Eyer Technologies, a folosit Twitter chiar în mai, menționând că Buckstar se va retrage în curând.

„Buckstar va fi retras în curând, când compania de cafea pornește istoria. aka amprenta dispozitivului, provocând probleme pentru aplicare. Nici o remediere ușoară."

Evident, această retragere a intrării în vigoare acum, deoarece un utilizator de pe Reddit observă că nu se poate conecta la contul său.

Dezvoltatorul din spatele lui Buckstar a susținut că explorează „opțiuni alternative”, dar nu există garanții că vor avea succes.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Lance McCarthy, care produce o aplicație similară numită Starbucks Locator, a explicat problema în trecut. Starbucks este, evident, foarte protector cu datele utilizatorilor lor – așa cum ar trebui – și anterior au fost extrase aplicații care se autentificau împotriva API-ului lor fără consimțământul lor.

Problema se rezumă la faptul că cardurile de credit sunt disponibile pentru utilizarea pentru adăugarea banilor pe cardul lor de recompense și a permite terților să aibă acces la acest lucru ar putea fi riscant. Din cauza potențialei revocări a aplicației, Starbucks Locator nu a oferit procesul de conectare. Acum, Buckstar suferă aceeași soartă din cauza și mai multor schimbări de securitate.

Limitele aplicațiilor Starbucks

Ca orice alt card de recompense, utilizatorii pot genera în continuare un cod de bare pentru a fi scanat la Starbucks pentru a răscumpăra punctele sau vândute acestora. Chiar și Microsoft Band face acest lucru generând un cod simplu prin aplicarea însoțitoare a Microsoft Health. Cu toate acestea, după cunoștințele noastre, ceea ce este pe bandă este toată inițiativa Microsoft și nu are nimic de-a face cu acordul sau cooperarea Starbucks.

Cu toate acestea, limitele vin la autentificare și adăugarea unui sold sau gestionarea metodelor de plată, de unde apar lacunele de securitate.

Cota de piata este inca rege

Problema pentru Starbucks este aceeași pentru alte companii: cotă de piață Windows Phone pur și simplu nu este acolo în SUA pentru ca ei să justifice sau aplicație. Există o aplicație oficială Starbucks pentru Mexic și Rusia. Cu toate acestea, acest lucru se datorează faptului că compania este administrată de părți externe și ia o decizie de marketing independent de firma americană.

Va schimba lucrurile Windows 10? Este mult prea devreme să spunem dacă platforma universală de aplicații a Microsoft va îndulci acordul pentru Starbucks – și alții – pentru a crea o aplicație pentru tablete și telefoane. Deocamdată, nu există rapoarte despre o astfel de aplicare în lucru, utilizatorii ar trebui să-și atenueze așteptările până la sfârșitul anului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here