Acestea huse pentru căști Surface Earbuds adaugă protecție suplimentară în unele culori elegante

Sursa: Best Buy

Ce trebuie sa stii

  • Best Buy vinde niște huse noi colorate pentru căști Surface Earbuds.
  • Fabricate de SaharaCase, carcasele vin în roșu, negru, teal și roz.
  • Fiecare culoare este disponibilă la Best Buy acum pentru 30 USD per pop.

Dacă poți să adaugi un plus de culoare căștilor Surface Earbuds - și o protecție suplimentară, de asemenea - Best Buy are câteva carcase noi SaharaCase, care vor face treaba. Husele sunt disponibile în patru culori și fiecare vine cu o clemă mică la îndemână pentru a le agăța de o geantă, buclă de cura sau orice altceva de care să ai grijă să le atașați. Singura captură? Sunt 30 de dolari pe pop.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Carcasele sunt fabricate din silicon, așa că așteptați-vă la o textură relativ multă aderență. SaharaCase susține că sunt, de asemenea, subțiri și se potrivesc formei, așa că nu ar trebui să adauge prea mult volum.

SaharaCase afișează doar carcasele de pe căștile originale de suprafață de culoare mai deschisă ale Microsoft, așa că va trebui să vă folosiți imaginația dacă ați luat recent un set de noi căști de suprafață gri grafit.

Căști Husă SaharaCase Surface

Husele SaharaCase Surface Earbuds adaugă o protecție suplimentară și culoarea căștilor Surface Earbuds fără a le îngroșa prea mult.

  • 30 USD la Best Buy

Auzi mai inteligent

Căști de suprafață

Căștile super inteligente ale Microsoft

Căștile Surface Earbuds au un design, deși unic, care este confortabil pentru purtarea pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, sunetul incredibil de bun și durata excepțională a bateriei ar putea să nu fie suficient pentru a justifica 200 USD în comparație cu opțiuni mai accesibile.

  • 200 USD la Microsoft
  • 200 USD la Best Buy
  • 200 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here