Aceste prezervative Halo din 2004 au fost probabil grozave pentru jocul în cooperare

Sursa: @GameBoxUKV pe Twitter

Marketingul jocurilor video a parcurs cu siguranță un drum lung. De la marginea înfiorătoare a anilor 90 la promoțiile prea masculine din anii 00, diferența de ton între atunci și acum nu ar putea fi mai puternică.

Specialiști de marketing fac tot posibilul să fie remarcați, punând o semnătură pe orice și orice, în încercarea de a-ți obține. Marketingul Xbox a făcut, cu siguranță, ceva unic pentru a promova Halo 2 încă din 2004, cu aceste rezerve Halo în stare bună (deși, cel mai probabil, au pierit), împodobite cu „este bine să ne jucăm împreună”.„Este aproape romantic. Oarecum.

Acestea sunt extrem de rare?.
Prezervativul promoțional oficial @xbox #halo2, așa cum este prezentat într-un videoclip #343i de pe YouTube. Cunosc doar încă unul în mâinile colecționarilor. Acestea sunt noi în cutie ??#xbox #promo #halo #bungie #xboxplaymore #retrogaming pic.stare de nervozitate.com/u8ASWiWvVS

— ???? COLECTOR ??????? (@GameboxUkv) 30 august 2021

După cum a spus colecționarul GameBoxUKV pe Twitter, aceste prezervative Halo (din fericire nefolosită) sunt „extrem de rare” conform contului și chiar au propria lor cuție mică. Pachetul scrie „în curând”, care poate fi luat în orice mod, presupun.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate lucrurile luate în considerare, pentru mulți, Halo nu este poate cel mai erotic lucru din lume. Dacă i-ai scoate pe acești băieți după o întâlnire, nu sunt sigur că vor sta de spirit. Poate asta este prin design. Dacă ți-ai găsit aspirațiile amoroase respinse din cauza acestor contraceptive deosebit de înfiorătoare, sunt șanse să ai mai mult timp să te joci jocuri video și să completezi aceleași numere de implicare Xbox Live. Văd exact la ce te gândeai acolo, Microsoft. Joacă inteligentă.

Halo 2 a fost lansat în 2004, făcându-mă să mă simt incredibil de bătrân. A șasea ediție, Halo Infinite, va fi lansată pe 8 decembrie 2021. Și, după toate probabilitățile, probabil că nu va avea contraceptive promoționale. Dar hei, s-au întâmplat lucruri mai nebunești.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here