Acestea autocolante pentru faianță la preț redus vă vor ajuta să nu vă pierdeți gadgeturile

Este un sentiment îngrozitor când pierdeți dai seama că ai ceva, dar poți atenua stresul cu niște instrumente de urmărire la îndemână. Autocolantele sunt suficiente de mici pentru a fi atașate de telecomenzi, telefoane sau alte gadgeturi. cumpărați un pachet de patru autocolante Tile cu o reducere de 20 USD, ca parte a unei oferte Cy ​​ ​​Monday.

Urmărire simplă

Autocolant faianta 4-pachet-mic | 20 USD reducere la Amazon

Ține evidența lucrurilor tale

Aceste mici autocolante la îndemână se pot atașa de obiect de valoare, cum ar fi portofelul sau telefonul. De asemenea, le puteți atașa la lucruri din jurul casei dvs., cum ar fi o telecomandă.

  • 40 USD pe Amazon

Acest pachet de patru autocolante pentru faianță include modele din 2020, așa că folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a-ți evidența articolelor dvs. După cum sugerează și numele, au un spate adeziv care le face ușor de atașat la lucruri precum telecomenzi sau alte gadget-uri. Apoi, puteți urmări elementele cu o aplicație pe iOS sau Android.

Dacă vă aflați la 150 de picioare dintr-un articol, cum ar fi când uitați unde este telefonul sau pierdeți telecomanda, puteți suna un tracker cu aplicația Tile. Dacă vă aflați în afara domeniului Bluetooth, puteți utiliza aplicația Tile pentru a vedea cea mai recentă locație a articolului. De asemenea, puteți utiliza aplicația Tile pentru a cere altora să vă ajutați să găsiți un articol pierdut.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu gadgeturile din ce în ce mai mici, este ușor să le rătăciți. Uit frecvent unde este telefonul meu sau unde am plasat ceva și sper că nu sunt singuri. Acestea trackere sunt un instrument la îndemână pentru a ține evidența obiectelor pierdute. Dacă puteți să obțineți și mai multe, puteți să aveți un plan Premium sau Premium Protect de la Tile.

Vor exista o mulțime de oferte în Cyber ​​​​Monday, dar dacă puteți începe acum cum sunt, există o mulțime de oferte grozave disponibile.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here