Acestea căști wireless premiate sunt la vânzare la mai puțin de 40 USD în această Black Friday

Nu în fiecare zi poți obține o pereche de căști wireless premiate la mai puțin de 40 USD, așa că haideți să nu luăm Black Friday de la sine îns! Căștile wireless adevărate EarFun Air nu sunt doar unele dintre cele mai accesibile căști de acest gen; sunt, de asemenea, unele dintre cele mai bune. Distinse recent cu premiul CES 2020 pentru inovație împreună cu premiul iF Design 2020, acestea sunt singurele căști wireless care au primit ambele premii împreună.

În timp ce prețul în mod normal este de 59 USD.99, astăzi, EarFun Air scad și mai mici ca prețul Black Friday. Pur și simplu tăiați cuponul de pe pagina produsului lor de pe Amazon și apoi utilizați codul promoțional EFAIRDEAL în timpul plății pentru a le nota pentru doar 38 USD.99. În acest, veți economisi peste 20 USD și veți obține aceste procese căști la cel mai bun preț din istorie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sună ca o afacere

Căști wireless EarFun Air

Căștile wireless EarFun Air au primit recent premiul CES 2020 pentru inovație și premiul iF Design. Acum puteți auzi cum sună pentru tine cu o reducere de peste 20 USD pentru Black Friday. Doar tăiați cuponul și utilizați următorul cod la finalizarea comenzii pentru a salva.

38 USD.99 $59.99 21 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

cu cupon: EFAIRDEAL

Căștile EarFun Air sunt echipate cu drivere compozite duble pentru un sunet bogat, captivant și un bas profund și rezonant, care depășește o mare parte a concurenței în gama de prețuri și chiar altele evaluate peste 100 USD. Fiecare cască are două microfoane integrate pentru tehnologia apelurilor de anulare a zgomotului care ajută la blocarea zgomotului de fundal și vă permite să fiți auzit mai clar în timp ce preluați apeluri fără mâini.

Acestea căști vin cu o carcasă de încărcare, astfel încât să poată porni în timp ce călătoriți, cu o durată de viață a bateriei până la 35 de ore în total. În plus, căștile pot fi asociate cu dispozitivul separat pentru utilizare independentă, dacă poți să le purtați doar pe rând. Pur și simplu deschideți carcasa de încărcare și căștile se vor conecta automat la ultimul dispozitiv asociat odată ce sunt scoase. În plus, la fel și AirPods Pro, această carcasă de încărcare poate fi alimentată utilizând un încărcător wireless sau conectându-l direct la o sursă de alimentare.

La Amazon, peste 1.200 de evaluare au lăsat o recenzie pentru căștile EarFun Air, rezultând o solidă de 4.3 din 5 stele.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here