Aceste 6 genți messenger indispensabile sunt toate reduse profund pentru Prime Day

Nu poți da greș cu o bună bună. Sunt funcționale, confortabile și elegante, adesea disponibile în zeci de culori și modele diferite. Desigur, nici nu trebuie să fii un adevărat mesager pentru biciclete pentru a aprecia aceste genți; funcționează fel de bine în biroul ca și pe o bicicletă și, multe sau diferite stiluri disponibile, te vei potrivi perfect purtând o oriunde te-ai afla. Acestea sunt cele mai bune oferte Amazon Prime Day pe care le veți găsi la gențile messenger anul acesta.

  • Stilul navetiștilor: Geantă de mesagerie Timbuk2 Commute
  • Piele minunată: Geantă mare Messenger pentru bărbați Tocode
  • Nu se poate greși cu o geantă Classic: Timbuk2 Classic Messenger
  • Garanție de rambursare: ZZINNA Man Bag Messenger Bag Crossbody
  • Preia comanda: Timbuk2 Command Messenger, Carbon Full-Cycle Twill, Mediu
  • Conceput pentru încărcare ușoară: XINCADA Sling Bag Messenger Bag Chest Pack Crossbody

Stilul navetiștilor: Geantă de mesagerie Timbuk2 Commute

Preferatul personalului

Timbuk2 este un nume care este sinonim cu termenul „geantă de mesagerie”.„Asta pentru că compania face unele dintre cele mai bune dintre ele. Și asta că sunt elegante și funcționale cu siguranță nu strica. Acest model particular vine într-o mulțime de stiluri diferite și toate au prețuri (și reduceri) diferite. Dar puteți obține obținerea la jumătate din prețul normal în unele cazuri. Este o furare pentru o geantă cu 11 buzunare interioare și trei exterioare. Este mult spațiu de stocare și stil.

De la 60 USD (era 130 USD) la Amazon

Piele minunată: Geantă mare Messenger pentru bărbați Tocode

Una dintre gențile cu aspect mai fantezist, la reducere pentru Amazon Prime Day, geanta Tocode are un stil puțin mai profesionist decât restul. Este realizat din pânză ceară și piele rezistentă la apă și are catarame metalice, fermoare și cleme rezistente. Geanta are nouă compartimente în total, unul pentru căptușire și făcut pentru a vă transporta laptopul. Și cureaua de umăr din piele căptușită și reglabilă înseamnă că este, de asemenea, confortabil de purtat.

40 USD (era 50 USD) la Amazon

Nu se poate greși cu o geantă Classic: Timbuk2 Classic Messenger

Timbuk2 numește această geantă „clasică” dintr-un motiv - stabilește destul de mult standardul pentru o geantă de mesager modernă, mai mică. Este simplu și funcțional și vine literalmente în zeci de culori, dintre care majoritatea sunt reduse pentru Prime Day (deși suma reducerii variază). This geanta este 100% fabricată de om în SUA.S. Iar „catarama cu came dublă Lopp” Timbuk2 facilitează ajustarea potrivirii din mers.

De la 45 USD (a fost până la 200 USD) la Amazon

Garanție de rambursare: ZZINNA Man Bag Messenger Bag Crossbody

Stilul acestei genți este unic, dar discret, dar funcțional, așa cum nu este loc nouă. Are o grămadă de buzunare interioare utile pentru depozitarea și organizarea gadgeturilor și accesoriilor. De asemenea, este rezistent la apă și este înapoi cu o garanție de trei luni, garantată de satisfacție.

26 USD (era 32 USD) la Amazon

Preia comanda: Timbuk2 Command Messenger, Carbon Full-Cycle Twill, Mediu

Unul dintre cei mai orientați mesagerii Timbuk2 pentru călătorii, această geantă este complet compatibilă cu TSA. Este ușor și un buzunar extern cu fermoar vă permite să accesați rapid un pașaport sau o carte de îmbarcare, împreună cu accesorii de încărcare și căștile dvs. De asemenea, este disponibil în aproximativ o duzină de stiluri și culori diferite la reducere pentru Prime Day.

De la 70 USD (era 140 USD) la Amazon

Conceput pentru încărcare ușoară: XINCADA Sling Bag Messenger Bag Chest Pack Crossbody

This geantă este relativ mică, dar puteți împacheta sau grămadă de lucruri pentru dimensiune. Se va potrivi mai ușor pe telefonul, tableta, căștile, portofelul - toate lucrurile pe care le purtați în mod normal cu dvs. - iar designul său ergonomic înseamnă că abia îl veți simți. De asemenea, este rezistent la apă și este conceput pentru a vă permite să accesați cu ușurință sau bancă de alimentare (nu este inclusă) pentru a vă încărca lucrurile.

32 USD (era 40 USD) la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here