Carcasa Core P5 de la Thermaltake arată superb în verde

Core P5 de la Thermaltake este carcasa pentru computer a companiilor pentru constructorii de sisteme care doresc sa arate interiorul fara a compromite stilul, performanta si racirea. Are dimensiunea unui șasiu turn complet, așa că va trebui să vă asigurați că există suficient spațiu pentru a găzdui sau prezență atât de mare. Interesant este că, deși carcasa este mare, stilul și designul o fac să pară mai puțin așa.

La fel ca și fratele mai mic Core P3, Core P5 este complet modular, vine ambalat ca și cum ar fi fost IKEA cel care a livrat carcasa. Este nevoie de mai puțin de o oră pentru a pune totul împreună, inclusiv panoul de sticlă, dar asta fără a împacheta toate echipamentele înăuntru. Unele sarcini precum instalarea SSD-urilor și gestionarea cablurilor pot dura ceva timp până la perfecționare, dar rezultatul final este uimitor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru cei care care caută dimensiuni exacte, odată asamblată, carcasa va măsura 608 mm x 333 mm x 570 mm. Acesta este mult volum pe care îl puteți umple cu o mulțime de computere, inclusiv mai multe GPU-uri, răcire cu apă personalizată cu un radiator până la 480 mm, spațiu amplu pentru gestionarea cablurilor, suport complet ATX și capacitatea de a monta carcasa. pe perete în sine.

Partea frontală a panoului principal are nu numai comutatoare de alimentare și resetare, ci și două USB 2.0 și USB 3.0 porturi. Există, de porturi montate în față pentru microfon și căști, dacă pot să nu întindeți un astfel de dispozitiv până în spatele plăcii de bază. De fapt, după ce ați îndreptat totul, orice cablu atașat la porturile frontale arată de fapt mai dezordonat decât interiorul expus al computerului în sine.

Deci, unde este totul situat pe Core P5? Hard disk-urile și SSD-urile sunt de fapt ascunse în interiorul panoului însuși cu cablurile necesare. Pot fi instalate până la 3 unități de suporturi disponibile, cu o alocare disponibilă care poate fi instalat între placa de bază și radiator. GPU-urile și alte plăci PCI pot fi instalate în mod normal, sau dacă sunteți ca mine și aveți un GTX 1070 greu care trebuie să introduceți, ar putea merita să utilizați suportul de montare opțional pentru al așeza în poziție verticală (plus folosirea cablului prelungitor inclus). ).

În cele din urmă, unitatea de alimentare este atașată la Core P5 în partea de jos a carcasei. O combinație de pompă și rezervor poate fi plasată între sursă de alimentare și radiator la fanta desemnată, ceea ce face ca planificarea unei soluții de răcire cu apă să fie o briză absolută. Când vine vorba de implementarea tuburilor personalizate și a opțiunilor de montare, tot ceea ce trebuie făcut pentru a deschide accesul la carcasă este detașarea panoului ferestrei din cele patru puncte de conectare ale sale. Acest lucru face ca P5 (și P3) să fie ideal și pentru bancurile de testare.

Recomand tuturor celor care care cumpără această carcasă să aibă și o doză sau două de aer comprimat în standby. Aceasta este pentru a combate stratul inevitabil de praf care se va acumula pe platforma si componentele expuse. Un singur filtru de praf este preinstalat pentru radiator. Merită să folosiți puțin fum de tămâie pentru a determina fluxul de aer în spatele panoului ferestrei, deoarece veți dori să introduceți cât mai mult aer prin filtrul de praf și radiator.

comanda Core P5 în trei culori: negru, verde și alb. Este costisitor, dar merită investiția dacă căutați sau carcasă premium care să vă prezinte în mod adecvat toate componentele interne ale computerului dvs. Doar asigurați-vă că bugetați fonduri pentru alegeri opționale, cum ar fi răcirea cu apă, cabluri personalizate cu manșoane și alte modificări ale carcasei. Dacă nu aveți nevoie de ceva atât de mare, dar vă place designul, aruncați o privire la Core P3 mai mic.

Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here