Nu va exista un joc WWE 2K21 anul acesta, potrivit WWE

Sursa: Jocuri 2K

După dezastrul care a fost WWE 2K20, mulți s-au întrebat probabil dacă WWE 2K21 va fi afectat deloc. Conform unui apel WWE privind câștigurile de joi, totuși, directorul financiar interimar Frank Riddick a confirmat că nu va exista un joc anul acesta.

„Nu va fi lansarea unui joc în acest an”, a spus el ca răspuns la întrebarea despre lansarea WWE 2K21.

Jocul a fost ceva jenant de când a fost lansat în octombrie 2019. A fost sfâșiat atât de critici, cât și de jucători pentru nenumăratele sale erori și erori. A existat chiar și o perioadă în care jocul a devenit imposibil de jucat din cauza unei erori în stilul Y2K. Au există probleme pentru actualizări de la lansare a remedierii acestor performanță.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Titlul nici măcar nu este menționat în comunicatul de presă al câștigurilor din primul trimestru (deși o veste bună pentru fanii luptei: veniturile WWE sunt în creștere cu 60% față de trimestrul anului anterior și vizionările video digitale au crescut).

Confirmarea a fost raportată pentru prima dată de magazine precum IGN, deși zvonurile au circulat de ceva vreme că jocul nu ar fi fost menit să fie. Justin Leeper, un fost scriitor al francizei WWE 2K, a spus asta într-un videoclip recent de pe YouTube. El a adăugat că „un alt tip de joc WWE față de un alt tip dezvoltat de jocuri, care nu este Visual Concepts."

În cazul în care nu știți, Visual Concepts a preluat franciza de la Yuke's, care dezvolta jocuri licențiate WWE sau WWF din 2000. A lucrat în mod special la seria WWE 2K încă de la WWE 2K14. 2K nu a specificat de ce Yuke's nu a fost implicat în WWE 2K20, dar rapoartele au spus că studioul lucrează la un IP de lupte rival:

2K Games nu a comentat încă declarația. Am contactat pentru comentarii și ne vom asigura că vom actualiza dacă vom primi răspunsuri.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here