Terraria va avea în curând o echipă care lucrează atât la actualizările jocurilor pentru consolă, cât și pentru mobil.

Versiunile pentru consolă și mobile ale popularului joc de acțiune și aventură sandbox Terraria vor fi în curând sub un singur acoperiș de dezvoltare. Planurile echipei de dezvoltare includ câteva actualizări majore care vor fi lansate în 2017.

Într-o postare pe panoul de mesaje oficial al jocului, a fost dezvăluit că Pipeworks Software va fi responsabil de actualizare și extinderea versiunilor pentru console și mobile ale Terraria. Pe partea de cosole de generație actuală, care include versiunea Xbox One, Pipeworks va reconstrui jocul de la zero și va include tot conținutul din ultimul 1.3 actualizare care a fost pusă în versiunea pentru PC:

  • Evenimentul de invazie celeste de final de joc și întâlnire finală cu șeful Moonlord
  • Modul Expert extrem de dificil – unde avea și gloria – și prada unică – îi așteaptă pe cei suficient de curajoși.
  • Peste 800 de articole noi, ducând numărul total la peste 3500!
  • Numeroase au primit ale calității vieții jucătorilor.

Patch-ul urmărește să fie lansat în al doilea trimestru al anului 2017. Vestea proastă pentru jucătorii de consolă din generația mai veche, inclusiv cei de pe Xbox 360, este că dezvoltarea acelor versiuni de Terraria se va termina în curând. Un ultim patch de la Engine Software, care este în principal remedieri de erori, urmează să fie lansat cândva în septembrie. După aceea, jocul va rămâne jucabil, dar nu va fi actualizat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pipeworks va actualiza, de asemenea, toate versiunile mobile ale Terraria, inclusiv portul Windows 10 Mobile. Marea actualizare va include și Terraria 1.3 și va fi lansat aproximativ în timp cu patch-ul pentru consola generației actuale.

Descărcați Terraria din Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here