Aragami 2, asemănător lui Tenchu, va ajunge pe furiș către Xbox Game Pass în luna septembrie

Sursa: Lince Works

Ce trebuie sa stii

  • Aragami 2 este o acțiune stealth la persoana a treia dezvoltată și publicată de Lince Works.
  • Lince Works a lansat noi imagini de joc și a anunțat că Aragami 2 va fi adăugat la Xbox Game Pass când va fi lansat pe 17 septembrie 2021.

Sursa: Lince Works

Aragami 2 este o continuare a hitului indie pentru dormitoare din 2016 de la Lince Works, Aragami. Este un joc de acțiune stealth la persoana a treia în care joci ca un războinic din clanul Aragami - un grup de ninja care posedă o capacitate de a manipula umbrele numită Shadow Essence. Ei folosesc această putere blestemata pentru îndeplinirea misiunilor periculoase de asasinat pentru a supraviețuirii clanului lor și pentru a-și elibera frații din captivitatea inamicului.

Misiunile tale vor fi pline de pericole, iar dușmanii tăi vor folosi toată puterea pentru a-ți asigura eșecul. Lince Works a lansat recent un videoclip lung de joc care demonstrează una dintre primele misiuni ale lui Aragami 2 și abilități de care veți avea nevoie pentru a o îndeplinire.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După cum puteți vedea din acest videoclip, stăpânirea artei ascunsului, a luptei și a abilităților tale blestemate va fi cheia pentru a-ți reduce la tăcere inamicii. Aragami 2 va fi lansat pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S și PC pe 17 septembrie 2021. Dacă sunteți proprietar de Game Pass, puteți pre-descărca jocul clar acum, deoarece Aragami 2 va fi adăugat la Xbox Game Pass la lansarea versiunilor Xbox.

Aragami inițial a fost unul dintre cele mai bune jocuri stealth lansate în amintirea recentă și cred că continuarea sa va menține nivelul ridicat de joc al originalului și va deveni unul dintre cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass.

Loviți întuneric

Aragami 2

Stăpânește-ți puterile blestemate și salvează Aragami

Sunteți membru al Clanului Aragami - un grup de elită de războinici pe cale de dispariție. Oamenii au fost afectați de un blestem care le oferă posibilitatea de a manipula umbrele cu prețul trupurilor și minții lor. Pentru a-ți salva clanul, va trebui să faci misiuni periculoase care sper să te răsplătească cu indicii despre cum să spargi bine înainte de a fi prea târziu.

  • 40 USD la Microsoft Store
  • 40 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here