Tencent dobândește pachetul majoritar al dezvoltatorului Don't Starve Klei Entertainment

Sursa: Klei Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Fondatorul Klei Entertainment, Jamie Cheng, a anunțat vineri pe forumul companiei că Tencent a îmbunătățit un pachet majoritar.
  • El a spus că Tencent îi va permite lui Klei controlul creativ.
  • Cele două companii au mai lucrat împreună, Tencent ajutând la distribuirea Don't Starve Together în China.

Klei Entertainment, dezvoltatorul cel mai bine cunoscut pentru hitul de supraviețuire indie Don't Starve, a ascultat de-a lungul anilor sau a multor oferte din partea editorilor care doresc să investească. Cu toate acestea, vineri fondatorul Jamie Cheng a anunțat că a găsit în sfârșitul unul în Tencent, conglomeratul multimedia chinez.

Într-o postare pe forum, Cheng - sub mâna lui Bigfoot - a anunțat că Tencent a doritonat un pachet major de acțiuni în company, dar că Klei va păstra „autonomia deplină a creației și a operațiunilor în toate aspectele studioului."

Cele două companii au o istorie. Klei a lucrat anterior cu Tencent pentru a distribui Don't Starve Together, versiunea cooperativă a jocului de supraviețuire, în China. Jocul a fost lansat pe platforma WeGame. De asemenea, au lucrat împreună pentru a distribui Don't Starve: Newhome pe mobil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cheng subliniază că nimic nu se va schimba din punctul de vedere al consumatorului. Motivul pe care îl are pentru a înțelege că Tencent i-ar permite lui Klei să lucreze cu un anumit nivel de control.

„Colaboram cu Tencent de ani de zile și chiar și în care nu am fost de acord, ei au fost întotdeauna dispuși să lucreze cu noi pentru a găsi cea mai bună soluție pentru toți cei implicați și să nu amân atunci când ne simțeam puternic. ”, a scris el.

El a mai menționat că Klei va menține în continuare controlul asupra tuturor IP. „Tencent ne-a arătat un respect real și ne-a amânat constant ce și cum să ne prezentăm munca”, a adăugat el.

Tencent este un număr uriaș în domeniul jocurilor de noroc, în special în China. Are investiții în multe studiouri, inclusiv Riot, Funcom, Activision-Blizzard, Epic Games, Paradox Interactve, PlatinumGames și multe altele. Pe cont propriu, este probabil cel mai cunoscut pentru WeGame, o platformă de jocuri din China și WeChat, o aplicație populară de mesagerie. Este un conglomerat cu mize și în filme, TV, streaming, comerț electronic și multe altele.

Cu toate acestea, puține dintre aceste oferte de jocuri sunt mize majoritare, ceea ce face ca afacerea Klei să fie atât de unică (deși deține în totalitate Riot Games și câteva altele). Nu este clar din posta, totuși, cât de multă miză are Tencent în mod oficial.

Ia totul

Mega Pack 2020 nu te înfometezi

Nu morți de foame din nou și din nou

Nu mă pot sătura de Don't Starve? Megapachetul pentru Xbox Series X|S și Xbox One vine cu Giant Edition, două DLC, expansiunea multiplayer Don't Starve Together și un cufăr mare cu o cârpă utilă.

  • 32 USD la Microsoft

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here