Telerik adaugă suport pentru notificări push la serviciile cloud; SDK nativ disponibil

Echipa Telerik, creierul din spatele instrumentelor de dezvoltare populare pentru Windows Phone și alte platforme, a anunțat suport pentru notificări push pentru Windows Phone. Fiecare caracteristică acceptată de sistemul de operare Windows Phone este acum implementată în Everlive, permițând dezvoltatorilor să profite din plin de funcționalitatea platformei mobile Microsoft, fiind în același timp capabili să accepte pe deplin iOS și Android.

Deoarece toate acestea sunt incluse în serviciul cloud, nu există nicio cerință de a configura servere web personalizate extern, deoarece Everlive realizează totul în cloud, ceea ce este la îndemână pentru dezvoltatori. Cu SDK-ul, cei care dezvoltă aplicații pot începe cu notificări fără să cunoască detaliile. Continuând tradiția Telerik de a fi eficient, dar ușor de utilizat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

SDK-ul nativ pentru Windows Phone vine în două versiuni - una pentru Windows Phone 7.x și celălalt pentru Windows Phone 8. Nu am acoperit totul, așa că asigurați-vă că accesați Blogul Telerik pentru a citi articolul complet pentru capturi de ecran și informații utile. Dacă utilizați Everlive și RadControls, suntem siguri că această îmbunătățire vă va fi de folos.

Sursa: Telerik

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here