Actualizarea Telegram Messenger Beta aduce verificare în doi pași, listă de sesiuni și mai multe

Telegram Messenger Beta pentru Windows Phone a primit o actualizare la versiunea 1.9.0.0 astăzi, aducând cu el câteva funcții de securitate suplimentare pentru aplicația de mesagerie deja axată pe securitate. Principalele elemente includ verificarea în doi pași și o listă de sesiuni care vă permite să închideți sesiunile active de la distanță.

Iată detalierea completă a noutăților din Telegram Messenger Beta versiunea 1.0.0.0:

  • Lista de sesiuni: vizualizați sesiunile dvs. active Telegram (pe desktop, tabletă și dispozitive mobile) și închideți anumite sesiuni de la distanță.

  • Previzualizări de linkuri: obțineți rezumate bogate de linkuri pentru tweet-uri, videoclipuri YouTube, fotografii Instagram și alt conținut.

  • Verificare în doi pași: configurați o parolă suplimentară care va fi necesară pentru a vă conecta la contul dvs. Telegram.

Verificarea în doi pași ar trebui să vină ca un plus binevenit pentru a menține lucrurile în siguranță. De asemenea, capacitatea de a închide de la distanță sesiunile active Telegram este o mană divină pentru persoanele care au obiceiul de a lăsa aplicația deschisă pe mai multe dispozitive sau care doresc pur și simplu să stea cu ochii pe sesiuni suspecte. Dacă doriți să obțineți actualizarea, cu funcțiile de mai sus, nu ezitați să accesați linkul magazinului de mai jos pentru a începe.

Mulțumesc tuturor celor care au trimis sfaturi!

Descărcați Telegram Messenger Beta pentru Windows Phone (gratuit)

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here