Telegram Messenger Beta este popular în America de Sud, lansează o actualizare pentru a remedia problemele de scalare

Echipa de la Telegram Messenger Beta a observat o creștere masivă a popularității în America de Sud, motiv pentru care au lansat o actualizare care permite serviciului să se extindă în regiune. Creșterea bruscă a utilizatorilor are de-a face cu interdicția impusă WhatsApp în Brazilia pe 27 februarie din cauza imaginilor violente partajate în rețea.

Un judecător brazilian a cerut interzicerea WhatsApp după ce a fost dezvăluit că serviciul nu a reușit să asiste ofițerii de aplicare a legii într-o investigație în curs. Interdicția urmează să intre în vigoare, deoarece este în prezent contestată de transportatorii din țară. Miezul problemei este că WhatsApp nu a fost dispus să ofere oficialilor guvernamentali transcrierea conversației. Chiar dacă a fost ordonat legal să facă acest lucru, criptarea end-to-end a serviciului înseamnă că numai destinatarii vizați au acces la conversații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate acestea au jucat în mâinile Telegram Messenger, serviciul fiind martor la un aflux masiv de noi utilizatori în Brazilia:

2 milioane de noi înscrieri din Brazilia în ultimele 20 de ore. În prezent, se înregistrează 100 de utilizatori noi pe secundă.

— Telegram Messenger (@telegram) 26 februarie 2015

Versiunea 1.5.0.0 nu va adăuga o serie de funcții noi, cu accent pe îmbunătățirea problemelor de scalare pentru utilizatorii din America de Sud. Iată ce are de spus jurnalul de modificări despre actualizare:

  • Actualizare de performanță pentru a ajuta la scalare din cauza creșterii bruște și masive a popularității în America de Sud.

Serviciul de mesagerie a primit mai multe actualizări în ultimele 30 de zile care au văzut introducerea sunetului notificărilor, gestionarea mai ușoară a documentelor în chat și multe altele.

Descărcați Telegram Messenger Beta pentru Windows Phone

Mulțumesc tuturor celor care au trimis asta!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here